Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

2o Ετήσιο Συνέδριο Διδασκαλίας και Μάθησης – Mediterranean College


Το Mediterranean College, διοργανώνει το 2ο Ετήσιο Συνέδριο Διδασκαλίας και Μάθησης με σκοπό  την ενημέρωση του ακαδημαϊκού προσωπικού του σε σύγχρονες εφαρμογές και εξελίξεις   στην εκπαίδευση και τη διδασκαλία, τη διάχυση βέλτιστων πρακτικών μεταξύ του ακαδημαϊκού προσωπικού και τη βελτίωση της συμβολής και της απόδοσης των καθηγητών σε σχέση με τους διατυπωμένους στόχους του Κολεγίου και των συνεργαζόμενων με αυτό πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και εκπαιδευτικών οργανισμών.
Το 2ο Ετήσιο Συνέδριο Διδασκαλίας & Μάθησης, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, ώρα 09:30 – 17:00.
Απευθύνεται πρωτίστως στους καθηγητές του Mediterranean College, συντονιστές Σχολών, ακαδημαϊκούς και διοικητικούς υπεύθυνους προγραμμάτων, καθώς και στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα.
Περιλαμβάνει μια σειρά σεμιναρίων και workshops που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων θεμάτων, τα οποία οι καθηγητές όλων των πανεπιστημιακών προγραμμάτων καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να φέρουν εις πέρας επιτυχώς το έργο τους καθώς και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων όπως βιωματικά και διαδραστικά  σεμινάρια και role – plays.
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονται Φάκελος Συνεδρίου, εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης σε όλους τους συμμετέχοντες  θα παρασχεθεί καφές και ελαφρύ γεύμα.
Πληροφορίες – Συμμετοχές:
http://www.medcollege.edu.gr/Inner.aspx?LangID=69&FolderID=2e65bbf9-b4b1-4df3-ae95-be9ad4565258
Eπικεφαλής Συντονιστικής Ομάδας LTC κα M. Πουλουκτσή,
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2310552406, [email protected] , www.medcollege.edu.gr
http://www.facebook.com/pages/Mediterranean-Thessaloniki/199754816782079
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Copied!