Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

2o Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο: «De La Salle Science Festival», στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ScienceFestival2017-1
ScienceFestival2017-3ScienceFestival2017-15ScienceFestival2017-11
 
2o Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο: «De La Salle Science Festival»,
στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Εκατοντάδες παιδιών, γονέων, εκπαιδευτικών  και φίλων παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ Επιστημών & Τεχνολογίας «De La Salle Science Festival» του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, εκπαιδευτικοί και μαθητές του Κολεγίου μας, σε συνεργασία με πολλούς φορείς, διοργάνωσαν μια ημέρα αφιερωμένη στις Επιστήμες και στις Νέες Τεχνολογίες.  Σε ένα ευχάριστο, ανοιξιάτικο και εορταστικό κλίμα, μεγάλοι και μικροί περιηγήθηκαν στους χώρους του Σχολείου και είχαν την ευκαιρία να το γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με φίλους και καθηγητές και να περάσουν μια όμορφη μέρα. Το φεστιβάλ ήταν ανοιχτό στους μαθητές όλων των σχολείων της περιφέρειας και περιελάμβανε εργαστήρια Lego και Ρομποτικής, πειράματα φυσικής, χημείας και βιολογίας, για παιδιά όλων των ηλικιών, workshops και παρουσιάσεις, σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, “escape rooms”, ξεναγήσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κολεγίου μας κ.ά.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας & Θράκης, κ. Ορφανός, ενώ στον κατάλογο των φορέων που συμμετείχαν συμπεριλαμβάνονται και Καθηγητές του Γεωλογικού Τμήματος του Α.Π.Θ. και φοιτητές του Φυσικού και του Χημικού τμήματος του Α.Π.Θ. Τον εθελοντικό χαρακτήρα της εκδήλωσης έδωσαν ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ο Σύλλογος «ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ», η εθελοντική ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» «Μαζί και από Κοινού» και η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Χορτιάτη (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χορτιάτη).
Εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας, στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»!
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
EpiDirect Λήδα Παπαδοπούλου, Τ.:2310227225, kcharisi@epidirect.gr
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!