Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

3ος Αγώνας Δρόμου «De La Salle Running Race»

H χαρούμενη ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» που έλαβε μέρος στο 3ο Αγώνα Δρόμου «De La Salle Running Race»
H χαρούμενη ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» που έλαβε μέρος στο 3ο Αγώνα Δρόμου «De La Salle Running Race»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019,  ο 3ος  αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων «De La Salle Running Race» στο δάσος του Σέιχ Σου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα στην καταπράσινη φύση και τον καθαρό αέρα.

Μαθητές, γονείς, απόφοιτοι, προσωπικό και φίλοι του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμμετείχαν με ενθουσιασμό, προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση αλλά και την κοινωνική συνείδηση, καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν υπέρ των υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». 

Την κορδέλα, από τους άνδρες, έκοψε ο πρώτος δρομέας, Παυλίδης Λάζαρος, με χρόνο 16:25 λεπτά, τη δεύτερη θέση πήρε ο Σιμιτόπουλος Κωνσταντίνος, με 16:45 λεπτά και την τρίτη θέση ο Πούλος Αντώνιος, με 17:08 λεπτά. Στις γυναίκες, πρώτη αναδείχθηκε η Γιατράκη Ειρήνη, με χρόνο 22:27 λεπτά, δεύτερη η Αντωνούδη Μαρία, με χρόνο 23:08 λεπτά και τρίτη η Διαμαντούδη Νάνσυ, με χρόνο 26:48 λεπτά.

Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το μετάλλιό τους και τον αναμνηστικό τους έπαινο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 4ο «De La Salle Running Race».

 

Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

The gallery was not found!

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!