Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

4η e-LearningExpo, στις 6 & 7 Οκτώβριου 2012 – Συνεργάτες στην Μάθηση

Το Πρόγραμμα της  Microsoft  Συνεργάτες στην Μάθηση στηρίζει την e-LearningExpo και για άλλη μια χρόνια θα συμμετέχει δυναμικά στις εργασίες της ως Education Innovation Golden Sponsor, παρουσιάζοντας νέες εύχρηστες λύσεις για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.
Το Πρόγραμμα «Συνεργάτες στη Μάθηση» στα πέντε χρόνια που δραστηριοποιείται έχει περίπου 6,5 εκατομμύρια εκπαιδευτικούς σε περισσότερες από 110 χώρες έχουν λάβει υποστήριξη ώστε να χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών στο μάθημά τους. Περισσότεροι από 170 εκατομμύρια μαθητές απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του προγράμματος παγκοσμίως.
Αν θέλετε να είστε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας και να μοιράζεστε εμπειρίες, υλικό, γνώσεις ή απλώς να έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εργαλεία της Microsoft για την εκπαίδευση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο Παγκόσμιο Δίκτυο Συνεργάτες στην Μάθηση www.pil-network.com.
Μέσα από το Πρόγραμμα της  Microsoft  Συνεργάτες στην Μάθηση  μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εργαλεία και σε επιμορφωτικό υλικό στα ελληνικά του Προγράμματος Microsoft μέσα από την εφαρμογή Learning Suite!
Ελάτε στο περίπτερο της Microsoft στην e-LearningExpo να σας δείξουμε το Office 365!
Η Microsoft προσφέρει δωρεάν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα το Office 365  που θα τους βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους εργασίες πιο αποδοτικά. Έτσι οι εκπαιδευτικοί , μπορούν να συνεργαστούν με ποιο ευέλικτο τρόπο τόσο στην κοινότητα του σχολείου τους όσο και στην ευρύτερη κοινότητα των εκπαιδευτικών, μπορούν να  οργανώσουν και να εκσυγχρονίσουν το υλικό τους με εργαλεία που ήδη γνωρίζουν καλά, να είναι σε επαφή με τους μαθητές τους από παντού και κάθε στιγμή ακόμα και εκτός της τάξης, να έχουν πρόσβαση στο υλικό τους οργανωμένα και με ασφάλεια από παντού, από κάθε συσκευή και κάθε στιγμή, να προσφέρουν την ίδια ποιότητα μαθήματος και στους μαθητές που δεν ήταν παρών στην τάξη.
Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.microsoft.com/el-gr/office365/education/school-services.aspx.
Σας περιμένουμε λοιπόν στο περίπτερο μας στην e-LearningExpo για να σας παρουσιάσουμε από κοντά όλες μας τις νέες τεχνολογίες να σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια μας για την εκπαίδευση και να σας δώσουμε και ένα μικρό αναμνηστικό δώρο!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!