Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

4o ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

ergotherapy-logo

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το 4ο ετήσιο Συμπόσιο Εργοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολεγίου με θέμα «Η Ποικιλομορφία του Ανθρώπινου Έργου στην Κοινότητα: ο Ρόλος της Εργοθεραπείας» στο αμφιθέατρο «Μέγας Αλέξανδρος» του Κολλεγίου στη Θεσσαλονίκη. Την ευθύνη της επιστημονικής διοργάνωσης του καθιερωμένου πλέον συμποσίου έχει το Τμήμα Εργοθεραπείας.
Το Συμπόσιο θα φιλοξενήσει διακεκριμένους επιστήμονες από τον χώρο της Εργοθεραπείας και της Ψυχολογίας, καθώς και  παρουσιάσεις φοιτητών Εργοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ενώ θα εστιάσει στην ακόλουθη θεματολογία:

  • Η Εργοθεραπεία στην Κοινότητα: η Φιλοσοφική Βάση, το Θεσμικό Πλαίσιο
  • Περιβαλλοντικές Προσαρμογές για Επανένταξη στο Σπίτι, στην Εργασία και στην Κοινότητα
  • Η Συμμετοχή στο Έργο: Νους-Εγκέφαλος-Σώμα & Περιβάλλον
  • Η Διατήρηση της Ποιότητας της Ζωής στην Τρίτη Ηλικία
  • Τεχνικά Μέσα Υποβοήθησης Οδηγών με Αναπηρία

Το Συμπόσιο απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες Εργοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας καθώς και σε Ψυχολόγους, Ειδικούς Παιδαγωγούς και επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για τη συμμετοχή απαιτείται η κράτηση θέσης έως 25/05: κα Β. Σπανάκη, Τ 2310242020, e-mail:  [email protected].
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το πρώτο και μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, που προσφέρει πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στην επιστήμη της Εργοθεραπείας Bsc (Hons) in Occupational Therapy σε συνεργασία με το Queen Margaret University.  Επίσης, είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που είναι πλήρες μέλος (από το 2014) του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Εργοθεραπεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (European Network of Occupational Therapy in Higher Education- ΕΝΟΤΗΕ).
Περισσότερες πληροφορίες στο www.metropolitan.edu.gr

fb ergotherapy

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!