Με 27 μετάλλια συνολικά, 19 Μαγειρικής και 8 Ζαχαροπλαστικής, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά και Γλυφάδας τερμάτισαν πρώτοι, μεταξύ όλων των σχολών Επισιτισμού της Περιφέρειας Αττικής που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 5ης έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ στην Αθήνα.
Έχοντας ήδη εξασφαλίσει μία πανελλήνια πρωτιά στο ενεργητικό τους, με 28 μετάλλια στην 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, οι ταλαντούχοι chefs και pastry chefs του ΙΕΚ ΑΛΦΑ μπήκαν στο διαγωνισμό με τον αέρα του νικητή και «έκοψαν το νήμα», εντυπωσιάζοντας για άλλη μια χρονιά με τις επιδόσεις τους το κοινό και τους κριτικούς.
Οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κατέκτησαν την 1η θέση σε ολόκληρη την Αττική στη Μαγειρική, αλλά και στη Ζαχαροπλαστική, αποσπώντας 27 μετάλλια στις εξής 11 κατηγορίες του διαγωνισμού «Greek Chef 2018»:
–Κατηγορία ΑΜ1 Μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών «Έτοιμες καλλιτεχνικές δημιουργίες σε φρούτα και λαχανικά»
-Κατηγορία ΑΜ2 Μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών «Γλυκό με γεύση σοκολάτας (όλα τα είδη) & φουντούκι»
-Κατηγορία ΑΜ3 Μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών «Ζεστό πιάτο με λαυράκι συνοδευμένο από άγρια χόρτα»
-Κατηγορία ΑΜ5 Μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών «Ζεστό πιάτο με κοτόπουλο συνοδευμένο από ελληνικό ζυμαρικό»
-Κατηγορία ΒΜ1 Μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών «Έτοιμες καλλιτεχνικές δημιουργίες σοκολάτας με θέμα από την ελληνική μυθολογία»
-Κατηγορία ΒΜ3 Μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών «Ζεστό πιάτο αλμυρές τάρτες (ελεύθερο θέμα)»
-Κατηγορία BM5 Μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών «Δύο δημιουργικά μίνι σάντουιτς με βάση: το ένα κοτόπουλο και το άλλο με ελληνικό καπνιστό αλλαντικό»
-Κατηγορία BM6 Μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών «Ζεστό πιάτο με χοιρινό (ελεύθερο θέμα)
-Κατηγορία BM7 Μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών «Δημιουργικό γλυκό με βάση το φύλλο (κρούστας, παραδοσιακό, κανταίφι)
-Κατηγορία ΓΜ1 Μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών «Έτοιμες καλλιτεχνικές δημιουργίες καραμέλας»
-Κατηγορία ΔΜ3 Μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών «Ζεστό πιάτο από δημιουργική ελληνική κουζίνα με βάση τα σαλιγκάρια»
Αν θέλεις κι εσύ να ανήκεις στην ομάδα των top επαγγελματιών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή σήμερα, με ένα ένα click στο www.iekalfa.gr !
Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Φεβρουαρίου 2018:
Συγχαρητήρια!