Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Βιωματικό Σεμινάριο «Αναπτύσσοντας Δεξιότητες Ζωής: κλειδιά για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη» από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων

Το Τμήμα Ψυχολογίας και το Career Office του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ, με τη συνεργασία του Εθελοντικού Προγράμματος Κοινωνικών Δράσεων ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, διοργανώνουν ανοιχτό βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Αναπτύσσοντας Δεξιότητες Ζωής: κλειδιά για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη» την Παρασκευή 02/03/2018 (18:00 – 20:00), στο Αμφιθέατρο του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ (Σωρού 74, Μαρούσι).
Προκειμένου να  πορευτούμε πιο σταθερά στην επαγγελματική μας πορεία, χρειάζεται να αναζητήσουμε τις πολύτιμες, αν και μερικές φορές ξεχασμένες, «δεξιότητες ζωής» που διαθέτουμε και να ενεργοποιήσουμε τη δημιουργικότητά μας.
Το σεμινάριο έχει βιωματικό χαρακτήρα καθώς οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν συναισθήματα, επαγγελματικές εμπειρίες, θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες και πάνω από όλα θα αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, αυξάνοντας το βαθμό αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης που διαθέτουν. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης για να ανακαλύψουμε μαζί τις ξεχασμένες δυνάμεις μέσα μας, αυτές που μας κάνουν περισσότερο επαρκείς, δημιουργικούς και ευέλικτους στην επαγγελματική μας ζωή και, γιατί όχι: ανατρεπτικούς!
Εισηγήτρια είναι η κα Ρέππα Ειρήνη, Οικογενειακή Θεραπεύτρια – Σύμβουλος Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας, ενώ συμμετέχει η κα Παπασούλη Αναστασία, Ψυχολόγος.
ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ: Ελένη Παπαδάκη, email: epapadaki@mitropolitiko.edu.gr, T: 210 6199891
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!