Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

6η Ημέρα Αθλητισμού – Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Νηπιακός Κήπος

Το Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Νηπιακός Κήπος την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 από τις 10:00 πμ. έως 13:00 μμ στις εγκαταστάςεις του Ν. Ρυσίου Θεσσαλονίκης, 18ο χλμ Θεσσαλονίκης – Μουδανίων θα πραγματοποιηθεί η 6η Η Ημερα Αθλητισμού…

Το σχολείο μας στα πλαίσια διαφόρων διαθεματικών προγραμμάτων τα οποία εκπονήθηκαν μέσα στα τμήματα από τις νηπιαγωγούς σχετικά με το κομμάτι του αθλητισμού και του Ολυμπισμού και σε συνεργασία με τον γυμναστή του σχολείου μας του κ. Γιώργου Κοντού, θα πραγματοποιηθεί η 6η ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ η οποία έχει πια κατοχυρωθεί ωσ θεσμός.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα παιδιά αλλά και οι γονείς του Νηπιακού Κήπου έρχονται σε επαφή με αθλήματα όπως το Ποδόσφαιρο, το Μπάσκετ, το Βόλεϊ, το Τένις, το Κλασσικό Μπαλέτο, το Tae Kwon Do, το Μπάντμιγκτον, την Ιστιοπλοΐα και Ξιφασκία…
Μαθαίνουν για τα παραολυμπιακά αθλήματα μέσα από αγαπημένους και καταξιωμένους αθλητές και με την βοήθεια της Τροχαίασ Θεσσαλονίκης θα μάθουν να «Οδηγούν … με ασφάλεια» μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια σχετικά με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!