Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

6th Spelling Bee Competition for Middle school students De La Salle College 2024

6th Spelling Bee Competition for Middle school studentsDe La Salle College 2024
6th Spelling Bee Competition for Middle school students  De La Salle College 2024

 

They were unlikely not to be the competition’s almighty!

Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» παρακολουθήσαμε ένα ακόμη συναρπαστικό παιχνίδι λέξεων στην Αγγλική γλώσσα μεταξύ των σχολείων: 3ο Πολίχνης, Γυμνάσιο Νέων Επιβατών, 3ο Γυμνάσιο Νεάπολης, 5ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, Γυμνάσιο της Ελληνογαλλικής Σχολής «Καλαμαρί», 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου, 3ο Γυμνάσιο Θέρμης, Γυμνάσιο Νικήτης, Σιθωνίας και Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ».

 

Στην εκδήλωση, εκτός από τους μαθητές, τους γονείς τους και τους συναδέλφους της Αγγλικής γλώσσας, παραβρέθηκαν οι αξιότιμοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης ΠΕ06 Δυτ. Θεσσαλονίκης, κ. Γ. Δελημπανίδου, Ανατ. Θεσσαλονίκης, κ. Α. Παπαχατζή και Χαλκιδικής και Πιερίας, κ. Θ. Μανιάκας.

 

Στην τελική αναμέτρηση, οι μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής «Καλαμαρί», επικράτησαν του 3ο Γυμνασίου Νεάπολης και του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης , και αναδείχθηκαν νικητές του 6th Spelling Bee Competition.

 

Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» που έκαναν μια πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση αλλά δεν κατάφεραν να φθάσουν στον μεγάλο τελικό και συγκεκριμένα  στους μαθητές Ευαγγελία Σ., Αναστασία Κ., Χρ. Μάρτινσεν, Η. Καμπά, Ε. Σωτηρούλη και Βασίλη Β.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους εθελοντές μαθητές του Λυκείου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Κλαίρη Ζ., Κατερίνα Τζ., Σταύρο Κ., Δέσποινα Σ.,  Σοφία  Κ., και Ιωσηφίνα Π.

Τέλος, συγχαίρουμε την θαυμάσια ομάδα των εκπαιδευτικών Αγγλικής γλώσσας του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» που παραμένουν true dreamers and believers!

 

Καλή αντάμωση στον 7th Spelling Bee Competition 2025.

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!