Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

7ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Διοικητικών, Τεχνολογικών,Ανθρωπιστικών & Επιστημών Υγείας STUDENTEXCELLENCECONFERENCE

CALL FOR PAPERS

Deadline: Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

 

Το MediterraneanCollege ανακοινώνειτην έναρξη υποβολής εργασιών, στο πλαίσιο της διοργάνωσηςτου 7ου Φοιτητικού ΣυνεδρίουΔιοικητικών, Τεχνολογικών, Ανθρωπιστικών & Επιστημών ΥγείαςStudentExcellenceConference, για φοιτητές και απόφοιτους προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή31Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Πελλήνης 8) και στη Θεσσαλονίκη (Εγνατία 2-4).

 

Οι φοιτητές καλούνται να υποβάλουν περιλήψεις των εργασιών τους, οι οποίες αξιολογούνται από την Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου. Οι καλύτερες εργασίες επιλέγονται για συμμετοχή στο SEC, είτε μέσω προφορικής παρουσίασης, είτε μέσω ανακοίνωσης (poster).

 

Ο φοιτητής ή η φοιτήτρια με την καλύτερη παρουσίαση όσον αφορά την πρωτοτυπία, την πληρότητα και την επιστημονική εγκυρότητα, θα λάβει τιμητική διάκριση και θα βραβευθεί με μία υποτροφία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Mediterranean College.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ΕΔΩ τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019.

 

Το ετήσιο Φοιτητικό Συνέδριο που διοργανώνει το Mediterranean College, αποσκοπεί να προσφέρει στους φοιτητές και απόφοιτους δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, την εμπειρία συμμετοχής σε μια επιστημονική συνάντηση στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων, με στόχο την παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με σύγχρονες τάσεις στα επιστημονικά πεδία γνώσεων που προσφέρονται από το Κολλέγιο.

 

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και επικοινωνία:

www.sec.edu.gr

 

MEDITERRANEAN COLLEGE

ΑΘΗΝΑ: Πατησίων 107 &Πελλήνης 8, 210 8899600

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εγνατία 2-4,  2310 287779 / 2310 547708

www.medcollege.edu.gr

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!