Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Τα Ε.Ε.Σ. EVABEAUTY Studies στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Nail Chic 2014

Τα Ε.Ε.Σ. EVABEAUTY Studies στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Nail Chic 2014

Στις 22 & 23 Φεβρουαρίου, τα Ε.Ε.Σ. EVABEAUTY Studies συμμετείχαν στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο NailChic 2014 που διεξήχθη στο Divani Caravel από το διεθνές περιοδικό αισθητικής LES NOUVELLES ESTHETIQUES SPA.
Το Εκπαιδευτικό Team EVABEAUTY παρουσίασε τη θεματική ενότητα «Spa Άκρων: Οι ευεργετικές ιδιότητες μιας περιποίησης Spa στα άκρα και οι διαφορές με τις κλασσικές υπηρεσίες».
Σκοπός της παρουσίασης ήταν να αναδείξει τις ορθές μορφές –φυσικές ή τεχνικές- περιποίησης και αναζωογόνησης των άκρων, διαφοροποιώντας τις συγχρόνως από το κλασικό μανικιούρ-πεντικιούρ.
Παρουσιάστηκαν οι κατηγορίες προϊόντων που ενδείκνυνται για περιποιήσεις τύπου Spa, καθώς και οι ευεργετικές τους ιδιότητες ανάλογα με τη σύστασή τους. Ιδιαίτερη αναφορά  έγινε για την περιποίηση Spa με απολεπιστικές κρέμες (peeling), με ενυδατικές μάσκες, με παραφίνη, με εκχυλίσματα βοτάνων, με αρωματικά άλατα και αιθέρια έλαια.
Υπηρεσία εξαιρετικά παρεξηγημένη, λόγω της παραποίησης που έχει υποστεί από έλλειψη γνώσεων. Τέθηκαν τα σωστά όρια σε μία σύγχρονη και κερδοφόρα υπηρεσία.
Ραντεβού στο 2ο Ετήσιο Συνέδριο Nail Chic 2014 με ένα εξίσου ενδιαφέρον θέμα!
 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ελευθ. Βενιζέλου 140, Πλ. Δαβάκη 2109589616
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Δημ. Θέατρο  2104100041
www.evabeauty.gr
info@evabeauty.gr
www.facebook.com/evabeauty.gr
twitter.com/EVABEAUTYGR
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!