Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου – Εκδηλώσεις

antanaklash-1024x7681122sdc

ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΥΠΝΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει διάλεξη με θέμα «Διαταραχές ύπνου στα παιδιά», στην  Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ. 2310 324666) τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016, στις 11.00 το πρωί.
Τη διάλεξη θα παραχωρήσει η παιδίατρος Μαγδαληνή Σπανίδου.
Ο ύπνος είναι σημαντικός για όλους μας, αλλά ιδιαίτερα για τα παιδιά αποτελεί σημαντικό κομμάτι της φυσιολογικής και υγιούς τους ανάπτυξης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή (τηλεφωνική ή με την παρουσία σας). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.
 

ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις για μια αρχική γνωριμία με τους ποιητές της Θεσσαλονίκης που διοργανώνει Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ. 2310 324666).
Οι εκδηλώσεις με ομιλητή τον ποιητή και πεζογράφο Τόλη Νικηφόρου και συντονίστρια τη χημικό Αγγελική Φατίση περιλαμβάνουν μια σύντομη παρουσίαση των κυριότερων εκπροσώπων της κάθε ποιητικής γενιάς με ανάγνωση ποιημάτων τους από τον ομιλητή, τους ηθοποιούς Ιωάννα Λιούτσια και Τάσο Παπαναστασίου και τον αρχαιολόγο Δρ.  Νίκο Παππά.
Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν μουσικά video με φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τη ζωή των ποιητών, καθώς και των γεγονότων που σημάδεψαν την κάθε εποχή.
 
Η συνέχεια του προγράμματος διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 – Η γενιά του “70 «γενιά της αμφισβήτησης» Β΄ Μέρος
Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 – Η γενιά του “80 «γενιά του ιδιωτικού οράματος» Α΄ Μέρος
Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 – Η γενιά του “80 «γενιά του ιδιωτικού οράματος» Β΄ Μέρος
Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 – Νεώτεροι ποιητές της Θεσσαλονίκης Α΄ Μέρος
Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 – Νεώτεροι ποιητές της Θεσσαλονίκης Β΄ Μέρος
 
Η διάρκεια των εκδηλώσεων κυμαίνεται από μία έως μιάμιση ώρα μαζί με τα μουσικά διαλείμματα. Ακολουθεί συζήτηση με το κοινό.
 
Ώρα έναρξης 20:30
Είσοδος ελεύθερη.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!