Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ανοίξτε την καρδιά σας και πετάξτε με τη Υoga!

partner_yoga

Απολαύστε αυτό διασκεδαστικό εργαστήρι Partner Yoga και μοιραστείτε μαζί τη χαρά που προσφέρει η γιόγκα. Φέρτε θάρρος, αίσθηση για περιπέτεια και προετοιμαστείτε για την πτήση. Σε αυτό το εργαστήρι θα κινηθούμε, με διάθεση για παιχνίδι, μέσα από μια σειρά με Ασάνες (στάσεις) οι οποίες εκτελούνται από 2 άτομα. Σε μερικές από αυτές χρειάζεται ο ένας να υποστηρίξει τον άλλον και σε μερικές άλλες διπλές στάσεις αντανακλάται ο δυναμισμός και η συμμετρία. Όταν αποκτάμε συνειδητή επαφή μέσα από την αναπνοή, το άγγιγμα και την επίγνωση, τότε ο σύντροφος/partner, με την παρουσία του, γίνεται συν-δημιουργός στην ευθυγράμμιση που δεν απευθύνεται μόνο στο φυσικό σώμα, αλλά ταυτόχρονα αγγίζει τα συναισθήματα, ηρεμεί το νου και αγκαλιάζει την ψύχη.
Βιώστε αυτή τη μοναδική εμπειρία της σύνδεσης, της επικοινωνίας και της συνεργασίας καθώς ευγενικά τεντώνεστε σε κάποιες απλές στάσεις με το σύντροφο σας. Η Partner Yoga σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια βαθύτερη σύνδεση με ένα άλλο πρόσωπο και να περάσετε όμορφα μέσα από αυτή την απολαυστική εμπειρία. Σε αυτό το εργαστήρι θα δουλέψετε μαζί την πρακτική σας εξάσκηση, χρησιμοποιώντας, συμπληρώνοντας και βοηθώντας ο ένας τον άλλον ώστε να βρείτε την ισορροπία σας, να αποκτήσετε εμπιστοσύνη, κατανόηση, ευελιξία και να συνδεθείτε πιο βαθιά μέσα από την αναπνοή και τη χαλάρωση.
Ελάτε στο εργαστήρι «Partner Yoga – Yoga για 2», με ένα αγαπημένο πρόσωπο, φίλο/φίλη, με τον/την σύζυγο, τον/την σύντροφο ή αλλιώς ενημερώστε μας εγκαίρως και ίσως υπάρχει ένα «ζευγάρι» για εσάς. Το εργαστήρι είναι ανοικτό σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας.
Στο χώρο θα σας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις γλυκές και λαμπερές για να χαρίσετε σε αγαπημένες ή αγαπημένους ή και στον εαυτό σας!
Φυσικά και οι μικροί μας φίλοι δε θα μείνουν παραπονεμένοι. Ταυτόχρονα με σας θα απασχοληθούν δημιουργικά από τις έμπειρες παιδαγωγούς του Πολύωρου διασκεδάζοντας και δημιουργώντας για σας με περίσσεια αγάπη…
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, Ώρα 12:00πμ.
Πολυχώρος Εκπαίδευσης “Feels Like Home
Καραϊσκάκη 72-74. Aγ.Παρασκευή 15341
(5’ από το σταθμό του Νομισματοκοπείου)
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!