Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Αεροπορικές & Τουριστικές Σπουδές – εργασία – υπηρεσίες εξ’ αποστάσεως ζωντανά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό – Υψηλά εισοδήματα – Όλο το χρόνο εργασία

Έλα να σε προετοιμάσουμε για να γίνεις  και εσύ μέλος της  πιο περιζήτητης λίστας 

θέσεων εργασίας στον χώρο της φιλοξενίας 

και αεροπορικών και τουριστικών επαγγελμάτων με διεθνή αναγνώριση

 

Εκδήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

 1. 1. Στέλεχος υψηλής φιλοξενίας
 2. 2. Αεροσυνοδός και ιπτάμενος φροντιστή
 3. 3. Υπάλληλος Επίγειας εξυπηρέτησης Αεροδρομίου
 4. 4. Υπάλληλος Αεροδρομίου
 5. 5. Επιμελητής  πτήσεων
 6. 6. Μηχανικός αεροσκαφών
 7. 7. Στέλεχος φυσικής αγωγής
 8. 8. Πλοιοσυνοδός
 9. 9. Ειδικός Τουριστικού  γραφείου
 10. 10. Ειδικός Ξενοδοχειακού management (receptionist – υπάλληλος εστιατορίου, καφέ, μπαρ) – manager διοργάνωσης εκδηλώσεων – animatuer -house keeping
 11. 11.  Ειδικός Εστίασης-φαγητού-ποτού-καφέ
 12. 12. Σύμβουλος ευεξίας και τουρισμού
 13. 13. Σύμβουλος διατροφής και υγείας/αντιγήρανσης/ομορφιάς

Οι σπουδές μας προσφέρονται σε διάφορες μορφές εκμάθησης για οικονομία χρημάτων και χρόνου για σπουδαστές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 1. 1. Εξ’ αποστάσεως ζωντανά
 2. 2. Σεμινάρια εξ’ αποστάσεως ζωντανά
 3. 3. Self study με βιβλία – εγχειρίδια – οδηγούς
 4. 4. Ζωντανά στην τάξη
 5. 5. Ταχεία εκμάθηση σε συνδυασμό με διαμονή

Οι σπουδές μας και η αγορά εργασίας:

 • Όλα τα παραπάνω επαγγέλματα αποτελούν το μέλλον στην εξασφάλιση εργασίας .
 • Η τουριστική, αεροπορική, φιλοξενίας άλλα και ευεξίας βιομηχανία είναι η μεγαλύτερη αγορά εργασίας και για τη χώρα μας είναι η μόνη σίγουρη πηγή εισοδήματος.
 • Η αεροπορική αγορά συνεχώς μεγαλώνει,τα αεροδρόμια ιδιωτικοποιούνται,και για αυτό το λόγο,η ζήτηση καταρτισμένων στελεχών διαφαίνεται πολύ ορατή στον ορίζοντα.
 • Τουρισμός, ταξίδια παρά την κρίση συνεχώς ανεβαίνουν αλματωδώς.
 • Τα επισιτιστικά επαγγέλματα γύρω από το φαγητό ποτό καφέ και σέρβις, έχουν παντού έδαφος για καθημερινή και διαχρονική εργασία.
 • Η ευεξία ,σωστή διατροφή,διατροφικά συμπληρώματα και προϊόντα υγείας, σωματική άσκηση, ομορφιά, αρμονία σώματος, πνεύματος και αυτοβελτίωση κερδίζουν συνεχώς έδαφος.
 • Κοντά και παράλληλα με όλα τα ανωτέρω,η τέχνη και επιστήμη του επιχειρείν ανοίγει δρόμους απελευθέρωσης από την εξαρτημένη εργασία,που συνέχεια δυσκολεύει και περισσότερο.

Έλα και γίνε από τους πλέον πετυχημένους στη ζωή, με την πλέον σφαιρική κατάρτιση για να μπορείς να έχεις εισοδήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια καινοτομία που σας συμφέρει

 1. Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μας, αν εγγραφούν έως 25 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2020 ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘOYΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ EΡΓΑΣIΑΣ.
 2. Eξπρές τμήματα τον Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο  2020 για όλες τις εργασίες με δημιουργία και αποστολή βιογραφικού από τον Φεβρουάριο και αρχή εργασίας από το Πάσχα 2020. Οι εγραφές ξεκίνησαν στις ειδικότητες της φιλοξενίας, του τουρισμού, των αεροσυνοδών, των πλοιοσυνοδών, των υπαλλήλων αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών, των διοργανωτών εκδηλώσεων, των συμβούλων ευεξίας και ομορφιάς,
 3. Για να ξεκινήσουν τις σπουδές τους σε  οποιοδήποτε μικρο ή  μεγάλο πρόγραμμα σπουδών εξ’ αποστάσεως ζωντανά ή συνδυασμένα προγράμματα, θα μπορούν να πληρώσουν  σχεδόν τα μισά χρήματα της αρχικής τιμής, να αποπληρώσουν σε μηνιαίες δόσεις, δίνοντας μόνο προκαταβολή,και την πρώτη δόση. Θα πάρουν επίσης δώρο ένα από τα σεμινάριά μας,της αρεσκείας τους, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
 4. Όλο το χρόνο λειτουργούν εγγραφές για σπουδές εξ’ αποστάσεως, σεμινάρια και εκμάθηση self study με εγχειρίδια-οδηγούς, καθώς και σπουδές ταχείας εκμάθησης σε συνδυασμό με διαμονή   ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Αρχίζουμε την νέα μας περίοδο 2020-2021 εργασίας με επαγγελματική κατάρτιση 7 φεβρουαρίου 2020
Βιογραφικά – Προώθηση – Σίγουρη εργασία από τον Απρίλιο 2020 για όλη τη σαιζόν

Ποιοι είμαστε

 • Είμαστε στον τομέα των αεροπορικών εταιρειών από το 1972.
 • Ασχολούμαστε με τον Τουρισμό & την Φιλοξενία από το 1980 (τουριστικό γραφείο Kreoli travel).
 • Εκπαιδεύουμε προσωπικό Πληρωμάτων Καμπίνας Επιβατών για την Ολυμπιακή Αεροπορία από το 1982,αλλα και όλο το προσωπικό με μαθήματα επικοινωνίας (Transactional Analysis).
 • Από το 2002 με το εκπαιδευτικό μας κέντρο Nobilis Air Group εκπαιδεύουμε προσωπικό για τον τομέα του Τουρισμού – Ταξιδίων, Ξενοδοχείων και Τουριστικών Επαγγελμάτων, καθώς και αεροδρομίων, αεροπλάνων και γενικώς αεροπορικών σπουδών. Επίσης από το 2005 ,προετοιμάζουμε και σπουδαστές για να γίνουν επιχειρηματίες με το σύστημα business & income. Από το 2002 και μέχρι σήμερα, 700 μαθητές έχουν εκπαιδευτεί και προσληφθεί σε Αεροπορικές εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 • Το 2006 πήραμε έγκριση της ΥΠΑ, ως οι πρώτοι υπεργολάβοι για τους αερομεταφορείς – για την εκπαίδευση των πληρωμάτων καμπίνας επιβατών στα αεροπλάνα,συντάσσοντας το πρώτο εγκεκριμένο εγχειρίδιο αεροσυνοδών και φροντιστών.
 • Την ίδια χρονιά γίναμε μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Skal (Διοικητικό Συμβούλιο των στελεχών στον τομέα του τουρισμού σε όλο τον κόσμο).
 • Το 2007 «ανοίξαμε» την εκπαίδευση μας στους ξένους φοιτητές που ζουν στην Ελλάδα, καθώς επίσης και φέραμε ξένους φοιτητές από το εξωτερικό με φοιτητική βίζα.
 • Τις χρονιές 2007 – 2008 διοχετεύσαμε ξένους σπουδαστές στην Ελληνική αγορά Αεροπορίας και Τουρισμού για πρώτη φορά για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα.
 • Το 2008 γίναμε διαπιστευμένο κέντρο της ATHE (Λονδίνο).
 • Από το 2013 αρχίζουμε εκπαίδευση στον τομέα της Ευεξίας και .Τουρισμού,συμπράττοντας με τους εγκυρότερους επαγγελματίες στον τομέα της πρόληψης υγείας και δημιουργώντας τους καινούριους εκατομυριούχους στην χώρα μας.

Από το 2017 εξαπλωθήκαμε σε Γεωργία, Ινδία και Αφρική

Από το 2019 συνεργαζόμαστε με την σχολή ΩΜΕΓΑ έχοντας στενή συνεργασία από το 1999, έχοντας ανοίξει με τη σχολή τον τομέα των αεροσυνοδών, με μεγάλη επιτυχία.
Από το 2020 συνεργαζόμαστε με την ΩΜΕΓΑ σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης και εργασίας, για Έλληνες και ξένους σπουδαστές, επανδρώνοντας την αγορά της φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο.

 • Η ομάδα εργασίας μας αποτελείται από 20 συνεργάτες,όλοι υψηλά στελέχη, διευθυντές, εκπαιδευτές από τον τομέα της αεροπορίας και τον τομέα του Τουρισμού και των επιχειρήσεων.
 • Έχουμε την καλύτερη αναγνώριση από τις αεροπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις, διότι έχουμε την πληρέστερη σφαιρική γνώση, συνδυασμένη με τα υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής δεοντολογίας.Για αυτό το λόγο όλοι μας οι σπουδαστές γίνονται ανάρπαστοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 • Διευθύνων Σύμβουλος είναι η κα Johanna Kalafouti (η οποία εργάστηκε ως αρχι-αεροσυνοδός για 25 χρόνια στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ως επικεφαλής, ελέγχουσα και εκπαιδεύτρια πληρωμάτων καμπίνας, διοικητικό στέλεχος, άλλα και εισηγήτρια επικοινωνίας και επαγγελματικής δεοντολογίας. Συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες σχόλες της Ελλάδας, ανοίγοντας τα τμήματα αεροσυνοδών και επικοινωνίας.
 • Από το 1980 επιχειρηματίας με ταξιδιωτικό γραφείο,εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και Δημοσίων σχέσεων, σχολή αεροπορική –τουριστική, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων, επαγγελματικής απασχόλησης και κατάρτισης, αρθρογράφος, εκπονήτρια, αρχισυντάκτρια ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών και περιοδικών.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της σχολής μας και της εταιρείας επαγγελματικής απασχόλησης Nobilis & Nobilis Air Group βρίσκονται στην Αθήνα, δίπλα στο σταθμό του μετρό Βικτώρια. Οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από 2 ορόφους, τις αίθουσες εκπαίδευσης, το καθένα με χωρητικότητα 15 – 17 συμμετέχοντες, καλά αεριζόμενο και εφοδιασμένο με τα απαραίτητα εκπαιδευτικά βοηθήματα. Η συνεργαζόμενη σχολή ΩΜΕΓΑ έχει τις εγκαταστάσεις της στον Πειραιά,  Άστιγγος 2, ακριβώς έξω από τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Συνεργασίες – Κατάρτιση – Εργασία – Επιχειρηματικότητα
Ελλάδα, Ινδία, Ασία, Γεωργία, Αμερική

 • Στο εγγύς μέλλον σκοπεύουμε να συνεργαστούμε με άλλα εκπαιδευτικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και εταιρείες,για την προετοιμασία και απασχόληση των σπουδαστών και συνεργατών μας σε χώρους απασχόλησης Τουρισμού,φιλοξενίας,επαγγελματικής απασχόλησης,αεροπορικών επαγγελμάτων και ευεξίας. Οι Σπουδές που πραγματοποιούνται στη σχολή μας (και στην τάξη και εξ’ αποστάσεως) και σε γλώσσες Ελληνικά – Αγγλικά – Ρώσικα
 • Αεροπορικές σπουδές / Aviation Studies
 • Σπουδές Τουριστικές – φιλοξενίας / Tourism – Hospitality Studies /εστίασης και ποτών
 • Σπουδές για κρουαζιερόπλοια / Shipping Studies
 • Μεταφορές, εμπόριο, επιχειρήσεις – Business studies Τουρισμού και ευεξίας
 • 2020 VIP hosting πρώτη φορά στην Ελλάδα

The present and future of high hospitality in all fields 50 hours for Hotels, resorts, furnished apartments, yachts, vip airplanes, cruise-ships, airbnb.

Nobilis Airgroup Aviation & Tourism Studies
Κέντρο Αεροπορικών & Τουριστικών Σπουδών, υπηρεσιών, εργασίας
The expert in hospitality in sky and earth coordinator since 1972
Tourism & -Aviation consultancy, marketing, coaching training & hr

Εurope – Asia – Africa – America
Head office athens Greece,London , India

www.nobilis-airgroup.com
E-mail: [email protected]
Personal e-mail: [email protected]
Tel-Fax: +30 2114055667
Mobile: +30 6937788855

 

Εκδήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!