Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Αγιασμός και κοπή της πίτας στις νέες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη Γλυφάδα

Αγιασμός και κοπή της πίτας στις νέες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη Γλυφάδα

Σε μια λαμπερή βραδιά, παρουσία κορυφαίων φορέων, εκπροσώπων ΜΜΕ των Νοτίων Προαστίων, πλήθους κόσμου, και –φυσικά- με τους εκατοντάδες σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Γλυφάδας και σύσσωμο το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό να δίνουν τον παλμό της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής οικογένειας στην Ελλάδα, της οικογένειας ΞΥΝΗ, τελέστηκε ο 1ος Αγιασμός και η 1η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στα Νότια Προάστια (Λ. Βουλιαγμένης 57).
Παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Παύλου, ο οποίος τέλεσε τον Αγιασμό, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλής Ξυνής, πλαισιωμένος από σύσσωμο το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό αλλά και τους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Γλυφάδας, έκοψε για πρώτη χρονιά την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις υψηλής αρχιτεκτονικής νέες εγκαταστάσεις του ομίλου στα Νότια Προάστια, ευχόμενος καλή και δημιουργική  χρονιά σε όλους.
Το «παρών» στη λαμπερή εκδήλωση έδωσαν ο κ. Αντώνης Γλύκας (Γεν. Γραμματέας Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και Διευθυντής Αθλητισμού της UNESCO), και ο κ. Λευτέρης Πανταζής (Διευθυντής Αθλητικών Εγκαταστάσεων STAR FOOTBALL CLUB στη Γλυφάδα), οι οποίοι βράβευσαν τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού  Ομίλου Ξυνή κ. Σοφοκλή ΞΥΝΗ, για την πολυετή προσφορά του στην Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, αλλά και για το πλούσιο κοινωνικό του έργο.
Κατά την τελετή του Αγιασμού και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ανακοινώθηκε και μια πολύ σημαντική συνεργασία: του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Γλυφάδας με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, στο πλαίσιο της οποίας ο κ. Σοφοκλής Ξυνής προσέφερε μία πλήρη υποτροφία σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για έναν νέο ή νέα που έχουν φροντίσει και «αναθρέψει» τα Παιδικά Χωριά SOS, ως ένα μικρό δείγμα της συνεχούς προσφοράς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην κοινωνία και ειδικά στα παιδιά.
Την τελετή του Αγιασμού ακολούθησε party, με happenings –εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει οι σπουδαστές από όλους τους Τομείς Σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, όπως για παράδειγμα Διαγωνισμός Μαγειρικής, με τέσσερις ομάδες από τα Τμήματα Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας να διαγωνίζονται στην εκτέλεση πεντανόστιμων συνταγών, με κριτή τους το γνωστό chef και παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής μαγειρικής, κ. Βησσαρίωνα Παρθένη. Εκπρόσωποι κορυφαίων επιχειρήσεων –μεταξύ των οποίων η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Κολομβούνης, New Cult, Win-Win, All4Yachting κ.ά.- στήριξαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Γλυφάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΞΥΝΗ Γλυφάδας, Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου (Στάση Καράγιωργα), τηλ. 2109640117 – 2109606008
www.iek-xini.edu.gr
https://www.facebook.com/iekxiniglyfada
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!