Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

AmiCamp – Συνάντηση χρηστών υπολογιστών Amiga

AmiCamp - Συνάντηση χρηστών υπολογιστών Amiga
AmiCamp – Συνάντηση χρηστών υπολογιστών Amiga

Το AmiCamp είναι μια νέα συνάντηση χρηστών Amiga στην χώρα μας. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η διάδοση της ιδέας του AmigaOS ως κάτι ζωντανό και εξελισσόμενο. Υποστηρίζει και μιλάει για όλες τις ενεργές πλατφόρμες, όπως το AmigaOS 4, το MorphOS και το AROS.
Στην εκδήλωση θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε και να χρησιμοποιήσετε Amiga συμβατούς υπολογιστές νέας γενιάς, καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων AmigaOS 4, MorphOS και AROS.
Όσοι θυμούνται την Amiga ως ένα παλιό μηχάνημα που συντρόφευε τα παιδικά τους χρόνια, θα μάθουν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο και την ανανέωση αυτής της κατηγορίας υπολογιστών.
Ο κάτοχος κάποιου εκ των πρώτων μηχανημάτων της Commodore, θα μπορέσει να δει πως θα τους δώσει νέα ζωή αναβαθμίζοντας την λειτουργική τους κατάσταση.
Στο AmiCamp θα δείτε και θα δοκιμάσετε βελτιωμένους υπολογιστές με αυξημένες δυνατότητες σε σχέση με τα αντίστοιχα εργοστασιακά μοντέλα και θα μιλήσετε με τους ανθρώπους που διέθεσαν το μεράκι τους για να τα φτάσουν σε αυτή τη λειτουργική κατάσταση. Επίσης θα βρείτε όλους εμάς που πιστεύουμε στην εξέλιξη της συγκεκριμένης πλατφόρμας ως εναλλακτική, και σε καμία περίπτωση πεθαμένη. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με ανθρώπους που δημιουργούν μέσα στην Amiga κοινότητα, και αν επιθυμείτε, θα βρείτε τρόπο συμμετοχής σας σε αυτήν.
Φυσικά, αν για κάτι ήταν γνωστή η Amiga είναι τα διαθέσιμα παιχνίδια της. Επόμενο είναι το gaming να μην λείπει από το AmiCamp. Ελάτε να παίξετε μαζί μας όχι μόνο τα κλασσικά παιχνίδια
της χρυσής εποχής, αλλά και τα καινούργια με γραφικά υψηλής ανάλυσης HD.
Το AmiCamp δεν είναι μία έκθεση ρετρό υπολογιστών, όπου θα περάσετε απλώς λίγα λεπτά της ώρας βλέποντας υπολογιστές, αναπολώντας το παρελθόν. Ελάτε να δείτε πως το Παρελθόν είναι Παρόν, και μάλιστα Εναλλακτικό, με προοπτικές.
AmiCamp
Πότε; 14 – 15 Δεκεμβρίου
Ώρες :11:00-21:00
Πού; Found.ation – Ευρυσθέως 2 στα Κάτω Πετράλωνα
WebSite: http://www.amicamp.gr
Υπεύθυνος επικοινωνίας
Σωκιανός Γιώργος
τηλ. 6937427662
email: [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
AmiCamp - Συνάντηση χρηστών υπολογιστών Amiga
AmiCamp – Συνάντηση χρηστών υπολογιστών Amiga

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!