Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό Εκπαίδευσης με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας

MC_SPECIAL_NEEDS_POST

Ειδικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες. Πώς μπορεί να τις αντιμετωπίσει ο σύγχρονος παιδαγωγός; Για όλους εμάς στο Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις μεταπτυχιακές σπουδές Εκπαίδευσης και απόκτησε αναγνωρισμένο πτυχίο, διεκδικώντας μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία, στον Τομέα των Παιδαγωγικών, με το πρόγραμμα:

MA Education (Special Educational Needs & Disabilities)

Γιατί:

  • Το Mediterranean College, μέσω της συνεργασίας του με το University of Derby παρέχει σύγχρονα, αναγνωρισμένα Bachelors & Masters (επαγγελματικά ισοδύναμα με αυτά των Ελληνικών ΑΕΙ) στην Επιστήμη της Εκπαίδευσης . Το University of Derby κατέχει την 16η θέση από όλα τα Βρετανικά Πανεπιστήμια σε σπουδές Εκπαίδευσης και την 1η θέση στην Ελλάδα, μεταξύ αυτών που εκπροσωπούνται στη χώρα μας (Guardian University Guide 2017) .

  • Το MA Education (Special Educational Needs and Disabilities) απευθύνεται σε όσους εργάζονται ήδη στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και σε απόφοιτους τμημάτων κοινωνικών επιστημών και στοχεύει να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση πάνω σε σύγχρονα παιδαγωγικά θέματα και ειδικότερα στον τομέα της Ειδικής Αγωγής – Μαθησιακών Δυσκολιών.

  • Είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου εργαζόμενου (block delivery με κάποια Σάββατα μέσα στο μήνα, μελέτη και πρόσβαση των επιστημονικών πηγών και διαλέξεων μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας).

  • Περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση σε αξιολόγηση & παρέμβαση στις μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και έντονα διαδραστική & βιωματική διδασκαλία με συμμετέχοντες – επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους στην Εκπαίδευση.

  • Προσφέρονται ειδικές επιδοτήσεις διδάκτρων για Εκπαιδευτικούς.

  • Την εγκυρότητα των παραπάνω προγραμμάτων πλαισιώνουν οι διαπιστεύσεις του Mediterranean College από το εκπαιδευτικό κέντρο International Montessori Center καθώς και την Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής (ΟΜΕΡ).

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες

του Mediterranean College :

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr , info@medcollege.edu.gr

mc_logo_bordo

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!