Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ανακοίνωση νικητών του μεγάλου διαγωνισμού του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ & του Ομίλου Εταιρειών today

DSC_0339

Για ακόμα μια χρονιά ο Όμιλος Εταιρειών today GROUP και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στήριξαν έμπρακτα το κοινό τους, δίνοντας την ευκαιρία σε 57 τυχερούς να αποκτήσουν καταρτισμένη εκπαίδευση στο αντικείμενο της επιλογής τους.
Η κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο κεντρικό κατάστημα των todaylicious στην οδό Πολυτεχνείου 57 στη Θεσσαλονίκη, παρουσία συμβολαιογράφου κι εκπροσώπων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και του Ομίλου Εταιρειών today GROUP.
Ο διαγωνισμός διήρκησε από τις 26 Αυγούστου έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015, διάστημα κατά το οποίο συγκεντρώθηκαν χιλιάδες συμμετοχές από τα 57 συνολικά καταστήματα των δικτύων todaylicious και today’s delicious stores.
Οι νικητές κέρδισαν υποτροφίες κι επιδοτήσεις σπουδών στους φορείς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ (ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Mediterranean College, ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ1 & Carierra Business & Computing School ΚΔΒΜ2), συνολικής αξίας 75.000€. Αξίζει να σημειωθεί, πως όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού μπορούν να απολαμβάνουν 25% επιδότηση διδάκτρων για σπουδές της επιλογής τους στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ.
Οι 57 τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στις facebook pages των εταιριών «todaylicious» (https://goo.gl/82sdT9), «today’s delicious stores» (https://goo.gl/mi2xLj), στην επίσημες ιστοσελίδες του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ (www.iek-xini.edu.gr, www.medcollege.edu.gr, www.keasxini.edu.gr & www.carierra.gr).
Οι εκπρόσωποι των δυο πλευρών δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την άψογη συνεργασία τους και δεσμεύτηκαν για στήριξη του κοινού τους και μέσα από μελλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα.
Ο Όμιλος today GROUP θέλει να συγχαρεί όλους τους νικητές και τους εύχεται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία.
Περισσότερες πληροφορίες:
www.iek-xini.edu.gr | www.facebook.com/todaylicious | www.facebook.com/todaysdeliciousstores

DSC_0264

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!