Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Ανανεωμένο & Ισχυρό Ελληνόφωνο MBA, με τη δυνατή υπογραφή του University Of Derby! Αποκλειστικά στο Mediterranean College Θεσσαλονίκης!!!

BoA4MJ9IcAAVQL2

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, σε συνεργασία με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, ανακοινώνει γι’ ακόμα μία χρονιά,  την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τo πρόγραμμα Master of Business Administration – ΜΒΑ.
Το πρόγραμμα ανανεώθηκε πρόσφατα (2014) και περιλαμβάνει καινοτόμα μαθήματα (π.χ. εταιρική κοινωνική ευθύνη, βιωσιμότητα, διαχείριση γνώσης), ενώ η δομή των μαθημάτων είναι προσανατολισμένη στους τρεις άξονες που διέπουν το ρόλο του σύγχρονου manager: ολιστική αντίληψη του διοικητικού έργου, στρατηγική αντίληψη των επιχειρήσεων, ανάπτυξη ικανοτήτων ηγεσίας, ανάπτυξη επαγγελματικών και κριτικών δεξιοτήτων.
Μέσα από το πρόγραμμα οι φοιτητές αναπτύσσουν προσωπικές δεξιότητες για ανεξάρτητη μάθηση (independent learning), αναστοχασμό (reflection) και ομαδική εργασία (group work). Τελικό αποτέλεσμα είναι η ‘μεταμόρφωση’ των συμμετεχόντων σε multi-skilled managers, που διαθέτουν συνθετική γνώση και καθίστανται ικανοί να διακριθούν στο σύγχρονο, πολύπλοκο και απαιτητικό περιβάλλον.
Η διπλωματική εργασία (Business Impact Study) δεν είναι απλώς μια θεωρητική έρευνα. Πρόκειται για μία ‘Μελέτη Επιχειρηματικής Δράσης’, όπου οι φοιτητές, με την εξατομικευμένη υποστήριξη ενός καθηγητή – συμβούλου, θα μελετήσουν σε βάθος ένα ζήτημα το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πραγματικού χώρου εργασίας τους.
Η εκπαιδευτική διαδικασία και παρακολούθηση/ μελέτη των φοιτητών υποστηρίζεται πλήρως από την ηλεκτρονική τάξη του Mediterranean College (mc-class) και την ψηφιακή βιβλιοθήκη του University of Derby που διαθέτει χιλιάδες ακαδημαϊκά άρθρα και βιβλία στο γνωστικό πεδίο του Business. Έτσι, οι εργαζόμενοι φοιτητές με βεβαρυμμένο ωράριο μπορούν εύκολα να ανταπεξέλθουν στο πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα δεν έχει γραπτές εξετάσεις. Ο τρόπος αξιολόγησης είναι επαγγελματικά προσανατολισμένος και δημιουργικός και βασίζεται σε γραπτές εργασίες τύπου project.
Το Mediterranean College αναπτύσσει ένα πλάνο απασχολησιμότητας (MC Employability Scheme) επικεντρωμένο στο σήμερα και στις ανάγκες των φοιτητών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Κολλεγίου: συμβουλευτική καριέρας και επαγγελματικής ανάπτυξης από ειδικούς επιστήμονες, τακτικά guest lectures από επαγγελματίες – στελέχη, πραγματικά projects, σεμινάρια, networking events, employability fair.
Το University of Derby, σύμφωνα με την πανεπιστημιακή κατάταξη του Guardian (2015), βρίσκεται στο TOP50 των Βρετανικών Πανεπιστημίων, ενώ στις επιστήμες της Διοίκησης και του Marketing κατέχει την 1η θέση στην Ελλάδα μεταξύ των Βρετανικών Πανεπιστημίων που εκπροσωπούνται στη χώρα μας.
Info: Mediterranean College, Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4 – Τηλέφωνο: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!