Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ανοιχτή Ημέρα Ενημέρωσης 29 Νοεμβρίου – «ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Το τμήμα Τουρισμού και Φιλοξενίας του  City Unity,  θα φιλοξενήσει μια ανοιχτή ημέρα ενημέρωσης την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρες από 16 : 00 έως 20:00 στο Palmyra Beach HotelΛεωφόρος Ποσειδώνος 70 Γλυφάδα.
Οι ενδιαφερόμενοι  καλούνται να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις μας και να συναντήσουν το ακαδημαϊκό προσωπικό και τους σπουδαστές μας ,που θα έχουν την ευχαρίστηση να απαντήσουν  σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχουν . Ελάτε να ενημερωθείτε για τα προνομιακά πακέτα διδάκτρων , τη διαμονή , τις υπηρεσίες σταδιοδρομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης .
Η  μέρα ενημέρωσης του City Unity θα προσφέρει ένα ανεπίσημο , ανοικτό φόρουμ για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών και τις υπηρεσίες του Сity Unity.
Υποψήφιοι σπουδαστές , οι οικογένειές τους  και όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα μπορούν να καλούν στο 210 8983022 ή στο email: [email protected] / www.cityunity.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!