Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ανοιχτή Ημερίδα για την Κυκλαδίτικη Γαστρονομία από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

mitropolitiko-gastronomia_kykladon

H Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει ανοιχτή ημερίδα με τίτλο «Γαστρονομία των Κυκλάδων» την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 (17.00-21.00) στο κεντρικό αμφιθέατρο του Κολλεγίου στο campus Αμαρουσίου [Σωρού 74, Μαρούσι].  
Στο πλαίσιο της ημερίδας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη γαστρονομική ιστορία των Κυκλάδων και να γνωρίσουν γαστρονομικά προϊόντα της περιοχής.
Συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι και συγγραφείς του βιβλίου «Του Ανέμου και της Αρμύρας-Προϊόντα και Μαγειρικές των Κυκλάδων»:

  • Νανά Δαρειώτη
  • Θάλεια Τσιχλάκη
  • Ανδρέας Ν. Ανδρουλιδάκης

Παρεμβαίνουν οι:

  • Δημήτρης Ρουσουνέλος, Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου
  • Γιάννης Ρούσσος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων
  • Αντώνης Ψάλτης Tinos Food Paths

Για την πρωτοβουλία Ελληνικό Πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος θα μιλήσει ο κ. Γιώργος Πίττας.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων.  
Η Ημερίδα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των πρωτοετών φοιτητών του προγράμματος σπουδών BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management, που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το Queen Margaret University.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων σπουδών, καθώς βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider) στα Greek Hospitality Awards 2017 και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη. Για πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής:
κα Ευσταθία Λαζαρίδου, [email protected]  
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!