Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης ‘δήλος’ – Εισαγωγικές Εξετάσεις 2013

Ημερομηνίες Εξετάσεων για το Α’ έτος της ακαδημαϊκής χρονιάς 2013-14

14 Σεπτ. 2012, Ακροάσεις Εξετάσεων (α’ φάση)

17-19 Σεπτ. 2013, τριήμερο workshop (β’ φάση)

23 Σεπτ. 2013, κείμενα και αυτοσχεδιασμοί (γ’ και τελική φάση)

26 Σεπτ. 2013, προσωπικές συνεντεύξεις

 
Η σχολή θεάτρου «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη (τηλ: 210-5203.562, Ελευσινίων 11, μετρό Μεταξουργείο, www.dilos.gr), η οποία συμπληρώνει φέτος δέκα (10) χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας, ξεκινάει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 τις Ακροάσεις των Εξετάσεων για την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-14.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της «δήλος», σε τρεις (3) διαδοχικές φάσεις:
Πρώτη φάση: Σάββατο 14/9/2013 στις 10:00 π.μ. και θα επαναληφθούν, για όσους υποψήφιους προκριθούν, στο τριήμερο workshop με τους καθηγητές της σχολής στις 17-19/9/2013 (Δεύτερη φάση).  Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 23/9/2013 (τρίτη και τελική φάση), όπου οι υποψήφιοι εξετάζονται σε κείμενα και αυτοσχεδιασμούς που θα τους δοθούν στη δεύτερη φάση. Τέλος, ακολουθούν προσωπικές συνεντεύξεις με τη Διεύθυνση της σχολής την Πέμπτη 26/09/2013.
Για πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με τη γραμματεία της «δήλος»:
τηλ: 210-5203.562, email: [email protected].
 

——————————————–

Θεατρικές Παραστάσεις:

Η «δήλος», τον Ιούνιο 2013, παρουσίασε στο Χώρο Θεατρικών Εκδηλώσεών της, τις παραστάσεις των τελειοφοίτων “Τρείς Αδερφές” του Άντον Τσέχωφ,Λούλου” του Φρανκ Βέντεκιντ και “Το Μπουλούκι”, έργο βασισμένο στις στην ομώνυμη σειρά της ΕΡΤ του Τάσου Ψαρρά.  Όπως κάθε χρόνο, οι παραστάσεις της σχολής θα επαναληφθούν από τον Οκτώβριο (2013).
Η σχολή είναι περήφανη για τις επιδόσεις που είναι αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας του συνόλου των σπουδαστών και των καθηγητών της.

Διδάσκοντες:

Η σχολή θεάτρου «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013, καλωσορίζει τη χρονιά που έρχεται με ένα δυναμικό επιτελείο καθηγητών.
Υποκριτική διδάσκουν οι: Βασίλης Ανδρέου, Ester Andre Gonzalez, Θεόδωρος Εσπίριτου, Κωστής Καπελώνης, Ρούλα Πατεράκη και Λένα Φιλίπποβα, Δήμητρα Χατούπη.
Ακόμη διδάσκουν οι: Έλσα Ανδριανού, Νίκος Γραμματικός, Χρίστος Θεοδώρου, Γεωργία Μαυραγάνη, Περικλής Μοσχολιδάκης, Νικολέττα Ξεναρίου, Δημήτρης Παναγιωτάτος, Λέανδρος Πολενάκης, Νίκος Τουλιάτος, Αντώνης Χαλκιάς, Μαρίνα Χρονοπούλου, Δρόσος Σκώτης.

Σειρά Σεμιναρίων

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά περιλαμβάνει, όπως πάντα, σειρά Σεμιναρίων με σημαντικούς ανθρώπους του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού θεάτρου. Μέχρι σήμερα, στα σεμινάρια αυτά έχουν διδάξει πολλοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Σωτήρης Χατζάκης, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Στάθης Λιβαθηνός, Guillermo Heras, Ιωάννα Ρεμεδιάκη, Enrico Stolzenburg, Λένα Φιλίπποβα, Alessio Castellacci.
Ειδικότερα, τον Οκτώβριο 2013 οργανώνονται από το Studio Matejka και υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Grotowski, εβδομαδιαία Εργαστήρια Σωματικού Θεάτρου για τους μαθητές των τριών ετών της σχολής «δήλος» και τα οποία προσφέρονται στους μαθητές χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος.  Επί πλέον, το Studio Matejka θα πραγματοποιήσει σχετικό Σεμινάριο 4-8 Οκτωβρίου στο χώρο της σχολής που απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές ηθοποιούς.

Η «δήλος» πρωτοπορεί με:

  • Μαθήματα για τους σπουδαστές της σχολής με επισκέπτες καθηγητές, σημαντικά στελέχη του θεάτρου
  • Υποκριτική κινηματογράφου («ο ηθοποιός μπροστά στη κάμερα») και δημιουργία μικρών ταινιών
  • Μαθήματα ρυθμολογίας και κρουστών με τον Νίκο Τουλιάτο
  • Διάθεση του Χώρου Θεατρικών Εκδηλώσεων και υλικοτεχνικής υποδομής για παραστάσεις τελειόφοιτων και απόφοιτων της σχολής
  • Διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εργαστηρίων για τους σπουδαστές αλλά και τους νέους επαγγελματίες του χώρου, με καταξιωμένους καλλιτέχνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Οργάνωση Γραφείου Διασύνδεσης της σχολής και επαγγελματικής προώθησης των απόφοιτων.

 
Πληροφορίες – εγγραφές:
τηλ: 210-5203.562, email: [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!