Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Απόφοιτοι του ΕΕΣ EVABEAUTY STUDIES επιμελούνται το MAKEUP & HAIRSTYLING χορευτικής παράστασης στο Δημοτικό Θέατρο Περάματος

Άλλο ένα ακαδημαϊκό έτος έληξε και οι απόφοιτοι των ειδικοτήτων Κομμωτικής και Μακιγιάζ του ΕΕΣ EVABEAUTY STUDIES ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσης τους, αναλαμβάνοντας και το πρώτο τους επαγγελματικό project:
“Hairstyling & Makeup της ετήσιας χορευτικής παράστασης του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παραδοσιακές Αναδρομές» στο Δημοτικό Θέατρο Περάματος «Μίκης Θεοδωράκης»”.
Το αποτέλεσμα της δουλειάς των αποφοίτων ήταν άκρως επαγγελματικό, αποδεικνύοντας την άρτια εκπαίδευσή τους. Η πίεση του χρόνου για να προετοιμαστούν εγκαίρως 17 χορεύτριες λειτούργησε δημιουργικά. Ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρώτο τους επαγγελματικό project, απέκτησαν τις πρώτες τους φωτογραφίες για το portofolio τους και δικαιωματικά τους αξίζει και επισήμως να ονομάζονται ‘Επαγγελματίες του χώρου’.
Καλή Σταδιοδρομία!!!
Το ΕΕΣ EVABEAUTY STUDIES ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Παραδοσιακές Αναδρομές» για την συνεργασία.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!