Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Απόκτησε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο στη Λογοθεραπεία σε ένα από τα πλέον δημοφιλή Πανεπιστήμια της Βρετανίας

mc_logo_bordo

Η στρατηγικής φύσεως συνεργασία του Mediterranean College με ένα από τα πλέον δημοφιλή Πανεπιστήμια της Βρετανίας, το Manchester Metropolitan University (MMU),είχε σαν αποτέλεσμα την ίδρυση νέας Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας για το Κολλέγιο και την παροχή δύο αναγνωρισμένων προπτυχιακών προγραμμάτων στον Τομέα Υγείας.

Το πρόγραμμα BSc (Hons) Speech Pathology Therapyπροετοιμάζει τους φοιτητές να ασκήσουν το επάγγελμα του Λογοθεραπευτή, δουλεύοντας τόσο με παιδιά όσο και με ενήλικες. Στη διάρκεια των σπουδών, οι φοιτητές εξετάζουν τις διαταραχές της γλώσσας και της ομιλίας, της ροής του λόγου, της φωνής, της επικοινωνίας και της κατάποσης και πώς μπορούν να παρέμβουν θεραπευτικά σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Για όλους εμάς στο Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις σπουδές Υγείας και εξασφάλισε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο στη Λογοθεραπεία, με το πρόγραμμα:

BSc (Hons) Speech Pathology & Therapy

Γιατί:

  • Παρέχει αναγνωρισμένο πτυχίο από το ManchesterMetropolitanUniversity, από τα κορυφαία σε κατάταξη Βρετανικά Πανεπιστήμια σε Σπουδές Λογοθεραπείας.

  • Οδηγεί σε δικαίωμα εγγραφής των αποφοίτων στους αντίστοιχους Βρετανικούς Επαγγελματικούς Συλλόγους (HCPC, Royal College ofSpeechandLanguage).

  • Περιλαμβάνει κλινική άσκηση, με εποπτεία εξειδικευμένων θεραπευτών που έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο του συνεργαζόμενου Πανεπιστημίου.

  • Διαθέτει σύγχρονα εξειδικευμένα εργαστήρια Ανάλυσης Φωνής & Λόγου, Κλινικής Αξιολόγησης & Συμβουλευτικής, Παιδαγωγικών.

  • Videoobservationroom και χώρος με μονόδρομο καθρέφτη, κατάλληλος για παιχνίδια ρόλων και προσομοίωση συνεδριών.

  • Η διδασκαλία διεξάγεται στα ελληνικά και στα αγγλικά, με τελειοποίηση αγγλικών και εκμάθηση ορολογίας μέσα στο πρόγραμμα.

  • Παρέχει πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες

του Mediterranean College:

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

Aθήνα: Πατησίων 107 &Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

www.medcollege.edu.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!