Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Απόκτησε Διεθνή Επαγγελματική Εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies

Executive Diploma in Financial Management

Η χρηματοοικονομική διοίκηση ασχολείται με την παρακολούθηση και τη μελέτη των χρηματοοικονομικών στοιχείων μιας επιχείρησης. Το Executive Diploma in Financial Management που προσφέρεται από το Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College) είναι ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης μεταπτυχιακού επιπέδου που έχει ως στόχο να προσφέρει σε ενεργά ή μελλοντικά στελέχη, στοχευμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να ανελιχθούν και να καταλάβουν θέσεις ευθύνης στη χρηματοοικονομική διοίκηση.
Το πρόγραμμα απευθύνεται:

  • Εργαζόμενους/ στελέχη χωρίς πρώτο πτυχίο, με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών, οι οποίοι αναζητούν μια κατάλληλη εισαγωγή στο χώρο της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης.
  • Πτυχιούχους ΑΕΙ/ ΤΕΙ/ Κολεγίων ανεξαρτήτως ειδικότητας, που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στα συγκεκριμένο αντικείμενο.
  • Απόφοιτους ΙΕΚ αντίστοιχων ειδικοτήτων με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών.
  • Φοιτητές ΑΕΙ/ ΤΕΙ (3ου ή 4ου έτους) οικονομικών κατευθύνσεων.
  • Ελεύθερους επαγγελματίες/ επιχειρηματίες.

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

  • Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένα (1) ακαδημαϊκό έτος με διεξαγωγή μαθημάτων ένα 3ήμερο το μήνα (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή), για κατοίκους περιφέρειας και άτομα με χρονικούς περιορισμούς.
  • Οι απόφοιτοι  αποκτούν Πιστοποίηση Pearson Assured in Financial Management, από το μεγαλύτερο φορέα στην Ευρώπη (Pearson).
  • Το πρόγραμμα προάγει εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης με επαγγελματίες της αγοράς (networking).
  • Το Κολλέγιο προσφέρει μια σειρά ΔΩΡΕΑΝ παροχών, όπως προσωπικό υπολογιστή αφής (tablet), εργαστήρια (workshops) ανάπτυξης επαγγελματικών & ακαδημαϊκών δεξιοτήτων, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης, Βιβλιοθήκη, γραφείο καριέρας κ.α.
  • Το Executive Diploma in Financial Management είναι «γεφυροποιό» πρόγραμμα εισαγωγής στο κορυφαίο Master of Business Administration (MBA) του Mediterranean College, για στελέχη χωρίς πρώτο πτυχίο.

ΠληροφορίεςΑιτήσεις:
Mediterranean College-Mediterranean Professional Studies
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8 – Τηλ: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4 – Τηλ: 2310 287779
www.medcollege.edu.gr/mpsinfo@medcollege.edu.gr
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!