Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Άρχισαν οι εγγραφές στον παιδικό σταθμό «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ιδρύθηκε το 1921, και από τότε είναι αξιοσημείωτη
η προσφορά της στην φροντίδα του παιδιού. Σήμερα η Μέριμνα Παιδιού λειτουργεί δύο παιδικούς σταθμούς σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα ψυχοπαιδαγωγικά δεδομένα της προσχολικής αγωγής, και προωθεί την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού σε ένα περιβάλλον που εμπνέει αγάπη, ασφάλεια και ψυχαγωγία.

  • Οι παιδικοί σταθμοί της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ περιλαμβάνουν τμήματα, ανάλογα με την ηλικία των μικρών μας φιλοξενούμενων:

ΤΜΗΜΑ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (ηλικία 18 μηνών – έως 2 ½ ετών)
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ (ηλικία 2 ½ έως 4 ½)

  • AΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. Στον σταθμό της Εθνικής Αμύνης λειτουργεί καθημερινά απογευματινό τμήμα δημιουργικής απασχόλησης (από 13:15 –21:15).
  • Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ξεκίνησε με αποφασιστικότητα τη λειτουργία της «Ζεστής Αγκαλιάς».  Ένα τμήμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες ηλικίας από 2-5χρ. Το τμήμα λειτουργεί σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους στο κτίριο της οδού Εθνικής Αμύνης και στοχεύει στην παιδαγωγική πλαισίωση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε ημερήσια βάση.
  • Έχοντας συναίσθηση της ιστορίας της και των σημερινών κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών των συνανθρώπων μας, δημιούργησε το Κοινωνικό Παιδιατρείο και παρέχει δωρεάν παιδιατρική εξέταση, από παιδίατρο νεογνολόγο, ανασφάλιστων και απόρων παιδιών ηλικίας έως 10 χρόνων.
  • Δωρεάν παροχή Ψυχολογικής Υποστήριξης  & Συμβουλευτικής Γονέων από ομάδα ειδικών της ψυχικής υγείας, για την στήριξη των γονέων σε ότι χρειαστούν.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Για το πλήρες δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!