Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Αstroparty 2022 – H επιστροφή

Αstroparty 2022 – H επιστροφή
Αstroparty 2022 – H επιστροφή

Το ΝΟΗΣΙΣ σας προσκαλεί στην ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση “Astroparty 2022”, η οποία επιστρέφει και πάλι το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ.

Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις του ΝΟΗΣΙΣ και απολαύστε μια ποικιλία δραστηριοτήτων, για όλες τις ηλικίες, από το πεδίο των επιστημών και της τεχνολογίας.

Γνωρίστε έναν πολυχώρο άτυπης εκπαίδευσης, όπου η επιστήμη συνδυάζεται με τη βιωματική εμπειρία και η γνώση με την ψυχαγωγία.

Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν, τόσο στον εσωτερικό όσο και τον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων, περιλαμβάνουν επισκέψεις στο Μουσείο Τεχνολογίας, στις περιοδικές εκθέσεις “Connected” και “Genesis”, προβολές στο Πλανητάριο και το Κοσμοθέατρο, πτήση γιγάντιων χαρταετών στον υπαίθριο χώρο, εκπαιδευτικά εργαστήρια και κατασκευές, διαδραστικά παιχνίδια και εντυπωσιακά πειράματα, μαθητικές καινοτομίες, συζητήσεις με επιστήμονες και παρουσιάσεις από ερευνητικές ομάδες, αστρονομικές παρατηρήσεις με τηλεσκόπια.

Ελάτε στο “Astroparty 2022”, τη μεγάλη γιορτή της επιστήμης για όλους!

Στον σύνδεσμο https://www.noesis.edu.gr/astroparty-17-9-2022-program/ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Είσοδος ελεύθερη

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!