Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΕΓΙΟΥ «ΔΕΛΑΣΑΛ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κων/νος Φουντοραδάκης, Υπεύθυνος διοργάνωσης Αθλητικού Φεστιβάλ Θέμης Ιακωβίδης, Προπονητής Πάλης Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Γενική Υποδιευθύντρια Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» Γιώργος Κουγιουμτσίδης, Πρωταθλητής Ευρώπης στην Πάλη, Απόφοιτος του Κολεγίου « ΔΕΛΑΣΑΛ» 2019 Γιάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Κων/νος Φουντοραδάκης, Υπεύθυνος διοργάνωσης Αθλητικού Φεστιβάλ
Θέμης Ιακωβίδης, Προπονητής Πάλης
Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Γενική Υποδιευθύντρια Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Γιώργος Κουγιουμτσίδης, Πρωταθλητής Ευρώπης στην Πάλη, Απόφοιτος του Κολεγίου « ΔΕΛΑΣΑΛ» 2019
Γιάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για 16η χρονιά, διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία την Κυριακή8  Μαΐου 2022, το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που έχει καθιερωθεί ως εκδήλωση της άνοιξης στις εγκαταστάσεις του σχολείου, από τις 10:00 έως τις 15:00. Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, αθλητικούς αγώνες με γνωστές και ιστορικές ομάδες της πόλης και παρουσιάσεις, καθώς, επίσης, σε παραστάσεις και παιχνίδια που κατάφεραν να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους. 

Στο φετινό Φεστιβάλ τιμήθηκε ο Πρωταθλητής Ευρώπης στην πάλη και Απόφοιτος του Κολεγίου  «ΔΕΛΑΣΑΛ», Γιώργος Κουγιουμτσίδης, καθώς και ο προπονητής του, κ. Ιακωβίδης. 

Φέτος το Διευθυντικό Συμβούλιο του Κολεγίου μας αποφάσισε να προσφέρει μέρος των εσόδων του Αθλητικού Φεστιβάλ στην «Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας».  Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό σωματείο, που αριθμεί πάνω από 7.000 μέλη πανελλαδικά και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και  29  χρόνια. 

Επίσης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ»,  πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10:00 έως τις 13:00, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου». 

Το αθλητικό φεστιβάλ του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι μια ημέρα αθλητισμού, εθελοντισμού και χαράς. 

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

The gallery was not found!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!