Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Βιβλίο "Χάρτινο μουσείο παράξενων γεγονότων"

Δυστοπίες, αλλόκοτα χωριά, ανάστροφες δημιουργίες, μυθικές γεννήσεις και υπνωτισμένες πόλεις περιμένουν στις προθήκες του Μουσείου Παράξενων Γεγονότων. Συμβολικές, παράδοξες, γοητευτικές και αδικαιολόγητα οικείες, οι ιστορίες που διηγούνται τα εκθέματά του αναδιαπραγματεύονται ανοιχτά τη δοσμένη θέση του ανθρώπου μέσα στον κατακερματισμένο κόσμο, νοσταλγώντας τη χαμένη ενότητά του. Είναι ένα μουσείο από χαρτί. Με γεγονότα παράξενα, όπως αυτά που μας συμβαίνουν κάθε  μέρα.

Τα σχέδια της έκδοσης είναι της ζωγράφου Σπυριδούλας Ζάχου.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 και σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας . Από το 2000 άρχισε να ασχολείται συστηματικά με το θέατρο ως ηθοποιός σε διάφορα σχήματα της πόλης αλλά και ως εμψυχώτρια θεατρικών ομάδων. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως φιλόλογος στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης και παρακολουθεί μεταπτυχιακές σπουδές θεάτρου. Βιβλιοφάγος εκ φύσεως αλλά και πεποιθήσεως, διαβάζει και συλλέγει μανιωδώς βιβλία κάθε είδους.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!