Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«Βιβλίο… Χρόνια Πολλά» – Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου – Κέντρα Προσχολικής Αγωγής «Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Νηπιακός Κήπος»

Την Κυριακή, 31 Μαρτίου  2013, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου, τα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής  «Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Νηπιακός Κήπος» πραγματοποιούν  ανοιχτή εκδήλωση στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.
Ο  τίτλος της εκδήλωσης είναι  «Βιβλίο… Χρόνια Πολλά» και οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα καθ΄  όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν οι συγγραφείς, Ελένη Δικαίου & Βασιλική Κάργα, οι οποίοι και θα παρευρίσκονται στο χώρο.
Θα παρουσιαστούν θεατρικά δρώμενα από το συγγραφικό τους έργο με τη θεατρική επιμέλεια της κ. Σοφίας Μελιγκοπούλου από το θεατρικό εργαστήρι «Άνεμος».
Θα λειτουργήσουν παιδαγωγικά εργαστήρια με αναφορά στην ιστορική εξέλιξη της γραφής και του βιβλίου και πρόγραμμα φιλαναγνωσίας στη βιβλιοθήκη του Βαφοπουλείου, σε συνεργασία με τον καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αντρέα Καρακίτσιο.
Επίσης στο χώρο θα παρευρίσκονται οι εκδόσεις «Επόμενος Σταθμός» & «Πατάκης».

Καλούμε όλα τα παιδιά της προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, να παρευρεθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου, σε μια ανοιχτή γιορτή για το βιβλίο.

Πρόγραμμα εκδήλωσης (κάντε κλικ επάνω στην φωτογραφία για μεγέθυνση)

Αφίσα εκδήλωσης (κάντε κλικ επάνω στην φωτογραφία για μεγέθυνση)

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!