Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Βραβείο της UNESCO σε project του Τμήματος Παιδαγωγικών και Ειδικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης

unesco-post

Το Τμήμα Παιδαγωγικών  και Ειδικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα, οι φοιτήτριες Άννα-Ίρις και Μαρία-Λητώ Κούμπα σε συνεργασία με το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης “Νηπιακός Κήπος” και την Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής (Ο.Μ.Ε.Ρ.) Θεσσαλονίκης, εκπόνησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Children’s curiosity finds solutions for energy: a project for renewable and non renewable energy sources for early childhood children” στο πλαίσιο της Πρακτικής τους Άσκησης.
Το project τους βραβεύθηκε στο διεθνή διαγωνισμό της UNESCO “Global Action Program” για το 2016, για την «Εκπαίδευση στην Αειφόρο Ανάπτυξη» (Education for Sustainable Development). Πρόκειται για ένα project για τη διδασκαλία των ανανεώσιμων και μη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε παιδιά νηπιαγωγείου. Τα μέλη της Ομάδας που βραβεύεται είναι η Δρ. Βασιλική Πλιόγκου, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Τμήματος, η κ. Αναστασία Κουντουρούδη, η κ. Ιφιγένεια Καμπερίδου και οι φοιτήτριες κ.κ. Άννα-Ίρις και Μαρία-Λητώ Κούμπα.
Το βραβείο θα παραδοθεί κατά την παρουσίαση του project στο Διεθνές Συνέδριο της Διεθνούς Διοικούσας Επιτροπής της Ο.Μ.Ε.Ρ. στη Σεούλ, μεταξύ 4-8 Ιουλίου 2016.
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!