Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

BRAVO στο Νηπιαγωγείο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Ο Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός Bravo Schools «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο», ο οποίος έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας (Φ.14/ΕΑ/163317/168423/Δ1), ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Νηπιαγωγείο του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» βραβεύτηκε στον Διαγωνισμό Bravo Schools και βρίσκεται ανάμεσα στις τρεις καλύτερες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, από 202 σχολεία και 545 συμμετοχές πανελληνίως. Ακόμη, το Νηπιαγωγείο μας διακρίθηκε στις τέσσερις καλύτερες συμμετοχές για τον Πέμπτο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης «Ισότητα των φύλων».

Την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού παρουσιάστηκαν οι εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, που αναπτύχθηκαν για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και βραβεύτηκαν οι καλύτερες. Το Νηπιαγωγείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμμετείχε στον διαγωνισμό με το ετήσιο project των Προνηπίων, με τίτλο: «Ο κόσμος που κρύβεται μέσα μου», και εντάχθηκε στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους (SGDs School Club).

Bravo στο Νηπιαγωγείο «ΔΕΛΑΣΑΛ»!

http://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/bravo-schools-results

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο LaSalle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!