Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Career Day Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών – Οι επιχειρήσεις τεχνολογίας επενδύουν στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

collage Career Days

Για ακόμα μια χρονιά, κορυφαίες εταιρείες της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής, εμπιστεύτηκαν τους άρτια καταρτισμένους και ταλαντούχους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, προκειμένου να καλύψουν της θέσεις πρακτικής άσκησης της καλοκαιρινής σεζόν!
Την Παρασκευή 22 Μαΐου, οι σπουδαστές ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στην αγορά εργασίας διεκδικώντας τη θέση που επιθυμούν, για την πρακτική τους άσκηση, κατά την διάρκεια των καθιερωμένων Ημερών Καριέρας, που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ κάθε χρόνο.
Η φετινή ημέρα καριέρας Πληροφορικής, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΔΙ.ΚΕ.Π. του Mediterranean College, Μέγαρο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με σαφή προσανατολισμό στη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, για ακόμη μια χρονιά δίνει στους σπουδαστές του τη δυνατότητα να αποκτήσουν πραγματικές εμπειρίες εργασίας στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει.
 
Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη T. 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!