Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

CISCO και CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL… για experts δικτύων!

Όταν η CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με περισσότερα από 30 χρόνια πείρας στην ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση, και η CISCO ΝΕΤWORKING ACADEMY, ο παγκοσμίως κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός στην πιστοποίηση δικτύων (της μεγαλύτερης εταιρείας δικτύων στον κόσμο, “CISCO”), ενώνουν τις δυνάμεις τους, τότε, το αποτέλεσμα είναι οι πλέον περιζήτητοι… network experts στην αγορά εργασίας!

Η CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL είναι πιστοποιημένη ακαδημία της CISCO NETWORKING ACADEMY, διαθέτοντας ένα άριστα καταρτισμένο team καθηγητών -ειδικά εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων από το International Learning Institute (Ένωση Ακαδημιών της CISCO)- καθώς και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, με προδιαγραφές CISCO!
Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το ότι:
α) οι πιστοποιήσεις CISCO είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και αποδεκτές,
β) αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη εξειδικευμένων στελεχών, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας,
και γ) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιπλέον μοριοδότηση σε πτυχιούχους ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ και Κολλεγίων (σε κατευθύνσεις όπως η Επιστήμη των Υπολογιστών, οι Τηλεπικοινωνίες, κ.α),
είναι η «συνταγή» επιτυχίας για τους αυριανούς ανταγωνιστικούς και περιζήτητους επαγγελματίες στο χώρο των δικτύων και των τηλεπικοινωνιών (τεχνικός-διαχειριστής δικτύων).
ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ:

1. IT Essentials: PC Hardware and Software (Διάρκεια Βασικής εκπαίδευσης-40 ώρες, Προχωρημένου Επιπέδου-30 ώρες. Σύνολο: 70 ώρες):
απευθύνεται σε μαθητές και απόφοιτους Λυκείων, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, ΙΕΚ και ΤΕΙ, που επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις αναφορικά με το πώς λειτουργούν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πώς συναρμολογούνται, καθώς και πώς να αντιμετωπίζουν προβλήματα σε θέματα hardware και software, ώστε να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της Πληροφορικής.

2. CCNA Exploration (280 ώρες, διάρκεια 9 μήνες):
απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείων, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, ΙΕΚ και ΤΕΙ (συμπεριλαμβανομένων και σπουδαστών της Cisco Networking Academy), με προχωρημένες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και ανάλυσης που σχετίζονται με πτυχιακά προγράμματα σχολών Μηχανικής, Μαθηματικών ή Θετικών Επιστημών, και επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο χώρο της Πληροφορικής –και ειδικότερα στα δίκτυα και τις τηλεπικοινωνίες.
Ο συντομότερος «δρόμος» για τις εξετάσεις πιστοποίησης CISCO, περνά.. από την CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL!

* Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500
  • Πειραιάς: Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 41 20714
  • Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, τηλέφωνο 210 9640117
  • Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλέφωνο 2310 552406

Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: www.carierra.gr,   και στο fb: https://www.facebook.com/carierra
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!