Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

City Unity College – Open Day των τουριστικών προγραμμάτων

Ακόμα και στην εποχή της οικονομικής κρίσης, ο Τουρισμός κατέχει μια υψηλή θέση στο χώρο της αγοράς , προσφέροντας έναν σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας σε όλο τον κόσμο.
Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, 15:00 – 20:00, το τμήμα Τουριστικών Σπουδών του City Unity διενεργεί το καθιερωμένο ετήσιο του Open Day. Το Open Day είναι ανοικτό σε όποιον/α επιθυμεί να γνωρίσει σε βάθος τα πρωτοπόρα και μοναδικά για τη χώρα εκπαιδευτικά προγράμματα του City Unity, τα οποία εξασφαλίζουν την απασχόληση όλων εκείνων που αναζητούν μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.
Γιατί να επιλέξτε το City Unity:

  1. Οι σπουδές διεξάγονται σε πραγματικό χώρο τουριστικών υπηρεσιών (Palmyra Beach Hotel) έτσι ώστε η εκπαίδευση να μετατρέπεται ταυτόχρονα σε εμπειρία.
  2. Οι απόφοιτοι του International Hospitality & Tourism Management Department είναι περιζήτητοι στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας ευκαιρίες καριέρας που δεν περιορίζονται στα στενά γεωγραφικά πλαίσια της Ελλάδας, ενώ διαπρέπουν με το υψηλότατο επίπεδο τεχνογνωσίας, επαγγελματικής συμπεριφοράς και ποιότητας που διαθέτουν
  3. To City Unity παρέχει την καλύτερη σχέση τιμής – απόδοσης σε σπουδές καριέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 210 8983022 (admissions office) | Διεύθυνση: Ποσειδώνος 70, Γλυφάδα | Email: [email protected] | www.cityu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 

 

Copied!