Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Computing School – XINIS Education Festival 2012

Ρόδα, τσάντα και… computing school! Όταν η τεχνολογία συναντά το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, τότε το αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες και των καλύτερων high-tech experts! Από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 30 Μαρτίου, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή προσφέρει, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, μια σειρά 10 δωρεάν σεμιναρίων, πάνω σε καίρια ζητήματα που αφορούν στην «τέχνη» των ηλεκτρονικών υπολογιστών, διεισδύοντας στα μονοπάτια της υψηλής τεχνολογίας και του διαδικτύου.
Η 4η εβδομάδα COMPUTING SCHOOL -στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, το οποίο διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή- ξεκινά τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, με το ενδιαφέρον σεμινάριο «Γεωχωρικές βάσεις δεδομένων».
Μεταξύ των σεμιναρίων που θα ακολουθήσουν, είναι τα εξής: «Computers: change the way you live», «Το Ηλεκτρονικό Έγκλημα», «Ο κόσμος των video games», «Ανοιχτό λογισμικό και επιχειρήσεις», «Securing Wireless Networks».
Σε μια ζοφερή οικονομική περίοδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή πρωτοστατεί και αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα, με αυτή τη σειρά δωρεάν σεμιναρίων, πως τίθεται στην υπηρεσία της Παιδείας. Στο πλευρό των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, και ταυτόχρονα να προσθέσουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Όμιλος θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο site: www.edufestival.gr ή στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival
«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το δελτίο τύπου.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!