Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

CYRANO DE BERGERAC στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Cyrano1 (2)

Ο Γαλλόφωνος θεατρικός όμιλος του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», μέλος του διεθνούς δικτύου Γαλλόφωνου Ερασιτεχνικού Εφηβικού Θεάτρου ARTDRALA, με 2 ήδη θριαμβευτικές συμμετοχές σε 2 Διεθνή Γαλλόφωνα Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου, σε Γαλλία και Βέλγιο, παρουσίασε τη νέα παραγωγή του, με τίτλο CYRANO DE BERGERAC!
Στο κατάμεστο θέατρο του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” ανέβηκε, το πιο ρομαντικό και συγκινητικό έργο του Γάλλου συγγραφέα Εδμόνδου Ροστάν, CYRANO DE BERGERAC, σε σκηνοθεσία της κ.Πηνελόπης Σταυρίδου, καθηγήτριας γαλλικών του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” και της κ. Πέννυς Γραικού, θεατρολόγου του Κολεγίου.
Με μοναδικό εργαλείο τη γαλλική γλώσσα, οι ηθοποιοί, μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου «ΔΕΛΑΣΑΛ», μάγεψαν με το υποκριτικό τους ταλέντο, τη σκηνική τους παρουσία και την υπέροχη προφορά τους! Μαζί με την επιβλητική μουσική και τα εντυπωσιακά κοστούμια, οι ηθοποιοί συγκίνησαν το κοινό,  που δε σταματούσε να τους χειροκροτάει!
 
Πληροφορίες: Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου, [email protected] , [email protected] , Τ: 2310 227 225.

 Cyrano2

Cyrano3

Cyrano4

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!