Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

ΔΕΛΑΣΑΛ: Επίσκεψη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στις 19/11

ΔΕΛΑΣΑΛ: Επίσκεψη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στις 19/11

Η 19η Νοεμβρίου είναι διεθνώς η αναγνωρισμένη Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης. Στο πλαίσιο της ημέρας αυτής, το «Χαμόγελο του Παιδιού» οργάνωσε σειρά εκδηλώσεων (http://www.hamogelo.gr/4-1/2130/19h-Noembrioy-Pagkosmia-Hmera-enantia-sthn-Poidikh-Kakopoihsh) για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των νέων αλλά και του ευρέος κοινού. Έτσι, «στήθηκε» στην πλατεία Αριστοτέλους το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».
Το εργαστήριο επισκέφθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ Γυμνασίου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Εκεί είχαν την ευκαιρία μέσα από συζήτηση με τους υπεύθυνους του εργαστηρίου, αλλά και από τη συμμετοχή τους σε διαδραστικά παιχνίδια μέσω διαδικτύου να ενημερωθούν για τις δράσεις του «Χαμόγελου».
Επίσης, πληροφορήθηκαν για τους ασφαλείς τρόπους πλοήγησης στο internet, την ορθή χρήση των κοινωνικών δικτύων και την αντιμετώπιση περιστατικών παιδικής κακοποίησης.            
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!