Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«ΔΕΛΑΣΑΛ» – Πρόγραμμα "ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ"

«ΔΕΛΑΣΑΛ» - Πρόγραμμα

Οι μαθητές της Α’ Λυκείου του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, στο πλαίσιο του προγράμματος “ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/ Junior Achievement Greece, συμμετέχουν στη Μαθητική Έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27-2-2014, από 10.00΄-15.00΄, στο Εμπορικό Κέντρο Mediterannean COSMOS.
Οι μαθητές, οι οποίοι ξεκίνησαν τη λειτουργία καινοτόμων εικονικών επιχειρήσεων και εργάστηκαν με πολύ ζήλο, ενθουσιασμό και μεράκι, θα εκθέσουν τα προϊόντα που δημιούργησαν (τραπέζια από ανακυκλώσιμα υλικά και μάρσιπους). Το ομαδικό πνεύμα, η συνεργασία, η κοινή προσπάθεια και η συστράτευση για έναν κοινό σκοπό αποτελούν μερικά από τα οφέλη που αποκόμισαν οι μαθητές, στη διάρκεια της προετοιμασίας και της παραγωγής των προϊόντων τους. Πρόκειται για ανεπανάληπτες και μοναδικές εμπειρίες ζωής για τα παιδιά, διότι “παιδεία δεν είναι μόνον η εκπαίδευση”.
Με εκτίμηση
Από τη Διεύθυνση του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!