Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δεύτερη εβδομάδα συμμετοχής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο Food Festival του Mediterranean Cosmos!

Δεύτερη εβδομάδα συμμετοχής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο Food Festival του Mediterranean Cosmos!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και διθυραμβικά σχόλια ολοκληρώθηκε η δεύτερη εβδομάδα συμμετοχής του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο Food Festival που πραγματοποιείται στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.
Από την Πέμπτη 20/2 έως το Σάββατο 22/2, οι μελλοντικοί chef των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, έδωσαν το δυναμικό παρόν στην μεγάλη διοργάνωση. Την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου, οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, έφτιαξαν ένα τεράστιο μιλφέιγ, το οποίο και μοίρασαν στους παρευρισκόμενους, ενώ την Παρασκευή 21/2, πραγματοποιήθηκε μάθημα μαγειρικής από τους έμπειρους καθηγητές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, το οποίο είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσαν από κοντά οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos. Κορυφαία στιγμή της ημέρας, ήταν η συμμετοχή των σπουδαστών του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στην προετοιμασία των πιάτων, του έμπειρου και καταξιωμένου chef κυρίου Βασίλη Καλλίδη και της γαστρονομικής συντάκτριας κυρίας Ελένης Ψυχούλη. Με αυτόν τον τρόπο, αναγνωρίστηκε για ακόμα μια φορά η ποιοτική παροχή γνώσεων, που παρέχουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στους σπουδαστές τους.
Τέλος, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ετοίμασαν για τον κόσμο υγιεινά πιάτα, ενώ οι σπουδαστές Διαιτολογίας μοιράστηκαν μαζί τους, υγειινές συνταγές και διατροφικά tips.
Καθ’ όλη την διάρκεια της τριήμερης συμμετοχής του Τομέα Επισιτισμού στο Food Festival, οι σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, «μεταμόρφωσαν» σε μασκαράδες τους μικρότερους επισκέπτες του Mediterranean Cosmos, βάζοντας τους στο κλίμα της αποκριάς.
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, θα βρίσκονται στο Mediterranean Cosmos και την τελευταία εβδομάδα του φεστιβάλ, την Παρασκευή 28/2 και το Σάββατο 1/3, προκειμένου να μοιραστούν με τον κόσμο ακόμα περισσότερα μυστικά της κουζίνας.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 552 406, www.iek-xini.edu.gr, [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!