Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ 3ΜΗΝΟ E-LEARNING ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 

picture 1

To 3μηνο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στη Δημιουργική Γραφή προσφέρεται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από το ELearning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βάλουν στο χαρτί όλα όσα σκέφτονται, αποκτώντας ένα ευρύ φάσμα γνώσεων σχετικά με την νεοελληνική λογοτεχνία, τεχνικές συγγραφής πεζού λόγου, ιστορία κινηματογράφου, τηλεόρασης και θεάτρου, καθώς και σεναριογραφία.

 

Μαθαίνω να γράφω σημαίνει μαθαίνω να εκφράζομαι, να εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου, να ερευνώ την ίδια την ανθρώπινη ψυχή. Σημαίνει επίσης ότι μαθαίνω να διαβάζω σωστά ένα κείμενο, να το κριτικάρω και να το επεξεργάζομαι. Η δημιουργική γραφή είναι τέχνη και αισθητική.

 
 

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τις κάτωθι θεματικές ενότητες:

 

ΜΑΘΗΜΑ – ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

 

(Ιστορία ελληνικής λογοτεχνίας, Ιστορία ευρωπαϊκής λογοτεχνίας, Πεζός λόγος: Ιδέες, τεχνική συγγραφής, ύφος – αφηγηματικές τεχνικές, υπόθεση, πλοκή, θέμα, Πεζός λόγος: Μυθιστόρημα, Διήγημα, Νουβέλα )

 

ΜΑΘΗΜΑ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ – ΘΕΑΤΡΟ

 

(Ιστορία Κινηματογράφου- Τηλεόρασης, Ιστορική εξέλιξη του Θεάτρου, Σύγχρονο Θέατρο)

 

ΜΑΘΗΜΑ – ΣΕΝΑΡΙΟ (ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ/ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ)

 

Αναζήτηση ιστορίας, Κατασκευή χαρακτήρων θέματα ψυχολογίας, Συγγραφή Σεναρίου, Διασκευή Λογοτεχνικού Κειμένου σε Θεατρικό/Κινηματογραφικό

 

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα

 

http://elearn.elke.uoa.gr/show_programs.php?catID=all&prID=358

 

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε email στη διεύθυνση : elearnsecretariat@elke.uoa.gr.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!