Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Διαγωνισμός για 10 Διπλές Προσκλήσεις – Παράσταση: “Της Πατρίδας μου η Σημαία έχει χρώμα Γαλανό”

Διαγωνισμός για 10 Διπλές Προσκλήσεις - Παράσταση: "Της Πατρίδας μου η Σημαία έχει χρώμα Γαλανό"
Διαγωνισμός για 10 Διπλές Προσκλήσεις – Παράσταση: “Της Πατρίδας μου η Σημαία έχει χρώμα Γαλανό”

 

Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις !!!

Μπορείτε κι εσείς να κερδίσετε μία από τις 10 προσκλήσεις για την παιδική θεατρική παράσταση

 “ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΓΑΛΑΝΟ” που θα γίνει

στις 24 Οκτωβρίου 2021 ώρα 12:00   το μεσημέρι στο Θέατρο Αθηναΐς.

 

 

Παιδική Θεατρική Παράσταση: «Της Πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό»

Συγγραφέας: Σοφία Α. Σωτηρίου

Σκηνοθεσία: Ρέινα Σ. Εσκενάζυ

Παραγωγή: Πολιτιστικό Πάρκο

 

 

200 Χρόνια Ελληνική Επανάσταση

Τιμώντας τον αγώνα της Ελευθερίας, το πολιτιστικό πάρκο Α.Ε θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο σπονδυλωτό θεατρικό έργο για παιδιά μέσα από το οποίο θα παρακολουθήσουμε την έναρξη της Επανάστασης του 1821, τους κλέφτες και τα λημέρια τους, τους Φιλικούς, τους Φιλέλληνες και τους Αγωνιστές.

Το θεατρικό έργο «Της Πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό» έχει παιδαγωγικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα μέσα από τη βιωματική προσέγγιση της Ιστορίας, της Τέχνης και της Μουσικής, με στόχο να αποδώσει μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση στα ιστορικά γεγονότα.

Η Ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από τα μάτια ενός παιδιού! Μέσα από τη δημοτική μουσική και με στοιχεία διάδρασης καθώς και με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, οι συντελεστές του έργου επιδιώκουν να αποδώσουν με τέτοιο τρόπο τη δράση στη σκηνή ώστε να βιώσουν οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές την Ιστορία, σε μια διαφορετική διάσταση, ξεδιπλώνοντας γνωστές και άγνωστες πτυχές της.

Πρωταγωνιστούν: Αναστάσης Κολοβός, Αντώνης Καλομοιράκης, Τόνια Ζησίμου και άλλοι. Ζωντανά παίζει μουσική στη σκηνή η μουσική ορχήστρα ΧΟΡΟΣΤΑΛΙΤΕΣ και τραγουδάει η Ευδοκία Ράπτη.

Η παράσταση είναι επετειακή για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και βρίσκεται υπό την Αιγίδα του Οργανισμού ΕΛΛΑΔΑ 2021.

 

 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 20/10/2021 – 23/10/2021 στις 05:00 μ.μ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό,  είναι να έχετε κάνει Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του Πολιτιστικού Πάρκο – Κερατέα και του Schools.gr στο Facebook, Share (Κοινοποίηση) τον διαγωνισμό στον τοίχο σου & Follow στη σελίδα του Schools.gr στο Instagram .

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!