Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ MINOS ΕΜΙ & ΤΟ ART & DESIGN SCHOOL ΤΩΝ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΙΑ TO NEO ALBUM ΤΗΣ ΠΕΓΚΥΣ ΖΗΝΑ!

Πόσες φορές σας δίνεται η ευκαιρία να σχεδιάσετε για τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη και παράλληλα να σπουδάσετε και να κάνετε επάγγελμα μια αγαπημένη σας ασχολία…; Και όλα αυτά δωρεάν;

Η MINOS EMI σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ διοργανώνουν Διαγωνισμό Γραφιστικής με θέμα το εξώφυλλο του νέου CD της Πέγκυς Ζήνα.

Νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 17-25 ετών, μπορούν από σήμερα -δηλώνοντας συμμετοχή στο www.iek-xini.edu.gr/peggy ή στο http://www.facebook.com/iekxini (επιλέγοντας το tab Πέγκυ Ζήνα)- να ενημερωθούν για τις οδηγίες και τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό και να δημιουργήσουν ελεύθερα και χωρίς κανέναν περιορισμό την εικαστική βάση για το cd της Πέγκυς Ζήνα.

Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει να σταλούν με e-mail μέχρι τις 18 Μαΐου στο [email protected]. Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της δημοφιλούς τραγουδίστριας στη MINOS EMI θα επιλέξουν την πιο εμπνευσμένη συμμετοχή, και το δημιουργικό αυτό θα γίνει το εξώφυλλο του δίσκου της, που θα κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι!

Ο νικητής, εκτός του ότι θα έχει σχεδιάσει το cd μιας σπουδαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας, θα παραστεί και στην παρουσίαση του δίσκου της Πέγκυς Ζήνα, και θα έχει την ευκαιρία να τη συναντήσει και να τη γνωρίσει από κοντά!

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσφέρουν στο νικητή μια υποτροφία σπουδών στον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών ή σε ειδικότητα της επιλογής του, από τις συνολικά 69 ειδικότητες του Ομίλου, επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο το ταλέντο και την πρωτοβουλία του.

Μην χάνετε χρόνο!

Δηλώστε σήμερα συμμετοχή στο www.iek-xini.edu.gr/peggy, ή μέσω facebook στο http://www.facebook.com/iekxini , στο tab «Πέγκυ Ζήνα».

Καλή επιτυχία!

Για το πλήρες δελτίο τύπου, κάντε κλικ εδώ.

 

Copied!