Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Διάλεξη με θέμα: «Διοικητική Ψυχολογία» – ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Διάλεξη με θέμα: «Διοικητική Ψυχολογία» - ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ο Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, διοργανώνει διάλεξη με θέμα: «Διοικητική Ψυχολογία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, στον 2ο όροφο (Αίθουσα Διαλέξεων), την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, στις 16.00.
Εισηγητής της διάλεξης θα είναι  ο κ. Σαπουντζής Νίκος (MSc, MBA Life Coaching).  Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, o εισηγητής θα παρουσιάσει το πώς οι σύγχρονες επιχειρήσεις, μπορούν να αναπτύσσουν και να παίρνουν πιο σωστές αποφάσεις για τα στελέχη και το προσωπικό τους, σε καθημερινά θέματα που αφορούν τη διαχείριση κρίσεων, την επιλογή και ανάπτυξη προσωπικού, τη παροχή κινήτρων, τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών κ.α.
Η διάλεξη απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων, key account managers, HR managers και σε φοιτητές-σπουδαστές ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολεγίων/ΙΕΚ οικονομικής κατευθύνσεως. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με σαφή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, διοργανώνει για τους σπουδαστές του ακόμα μια διάλεξη, με στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων τους, μέσα από τις εμπειρίες πεπειραμένων επαγγελματιών της αγοράς.
  Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406
www.iekxini.edu.gr | iek@xinis.net
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!