Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Διάλεξη με θέμα: «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος» – ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Διάλεξη με θέμα: «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος» - ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ο Τομέας Επισιτισμού & Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, διοργανώνει διάλεξη με θέμα: «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων (2ος όροφος), την Παρασκευή  24 Ιανουαρίου 2014, στις 12.00.
Την διάλεξη θα παρουσιάσει  ο κ. Στέργιος Αθιανός.  Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, o εισηγητής θα δώσει συμβουλές για το πώς πρέπει να δομείται ένα Βιογραφικό Σημείωμα, τους τρόπους σύνταξης, πώς μπορεί να είναι πιο ελκυστικό αλλά και πως θα προβάλει καλύτερα τα προσόντα του ενδιαφερόμενου για εργασία.
Η διάλεξη απευθύνεται σε φοιτητές-σπουδαστές ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολεγίων/ΙΕΚ, σε εργαζόμενους κάθε κλάδου, καθώς και σε άνεργους.  Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με σαφή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, διοργανώνει για τους σπουδαστές του ακόμα μια διάλεξη, με στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων τους, μέσα από τις εμπειρίες πεπειραμένων επαγγελματιών της αγοράς.
 
Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406
www.iekxini.edu.gr | iek@xinis.net
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!