Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Διάλεξη του Θοδωρή Ρουσόπουλου στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ -ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Μία άκρως ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Η ιστορία των ΜΜΕ στην Ευρώπη και οι κοινωνικές επιδράσεις», διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, με εισηγητή τον καθηγητή Δημοσιογραφίας & Επικοινωνίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και τέως Υπουργό Επικρατείας, κ. Θοδωρή Ρουσόπουλο, την Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 19.00, με ελεύθερη είσοδο.
Ο κ. Θ. Ρουσόπουλος θα παρουσιάσει στην ομιλία του την εξελικτική πορεία των ΜΜΕ στην Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες και ποιες επιδράσεις είχε η εξέλιξη αυτή στην ευρωπαϊκή, και φυσικά στην ελληνική, κοινωνία.
Είσαι σπουδαστής/απόφοιτος σχολής Δημοσιογραφίας; Νέος επαγγελματίας στο χώρο των ΜΜΕ; Σπουδαστής ή απόφοιτος άλλης ειδικότητας που σε ενδιαφέρουν η πολιτική και τα media; Είτε ανήκεις στην εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του Mediterranean College, είτε όχι, μην χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις αυτήν τη μοναδική διάλεξη, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Αθήνα, Πατησίων 31!
Κλείσε τώρα μία από τις τελευταίες θέσεις στο 210- 5279600!
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό!
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!