Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Διατροφική Υποστήριξη για όλους από το καινοτόμο Διαιτολογικό Γραφείο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

 
diaitologiko_grafeio_21
Διατροφική Υποστήριξη για όλους από το καινοτόμο Διαιτολογικό Γραφείο
του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Το νέο Διαιτολογικό Γραφείο αποτελεί μια πρωτοβουλία του Τμήματος Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Πρόκειται για μια νέα μονάδα διατροφικής υποστήριξης, που ασχολείται με την παροχή υποστήριξης και συμβουλών πάνω σε θέματα διατροφής και υγείας και ξεκίνησε τη λειτουργία της στα campuses Αμαρουσίου και Πειραιά.
Το Διαιτολογικό Γραφείο στελεχώνεται από τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Διαιτολογίας, οι οποίοι – υπό την επίβλεψη των ακαδημαϊκών τους και επαγγελματιών Διαιτολόγων-Κλινικών Διατροφολόγων – προσφέρουν δωρεάν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Ρύθμιση και έλεγχος βάρους
  • Κλινική διατροφική θεραπεία
  • Διατροφή για παιδιά και εφήβους
  • Διατροφή για άτομα τρίτης ηλικίας
  • Εγκυμοσύνη και θηλασμός
  • Διατροφή αθλητών.

 
Οι υπηρεσίες του Διαιτολογικού Γραφείου απευθύνονται στους φοιτητές και το προσωπικό του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, καθώς και στο ευρύ κοινό.
Λειτουργεί ανά campus τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:
ΜΑΡΟΥΣΙ [Σωρού 74]:                                 Δευτέρα 9.00-13.00 και 14.00-17.00
ΠΕΙΡΑΙΑΣ [Φίλωνος & Σωτήρος 1Α]:          Δευτέρα 14.00-19.00
Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο: [email protected]
Αξίζει να αναφερθεί ότι το Τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει το μοναδικό αναγνωρισμένο 4ετές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Διαιτολογία στην Ελλάδα που καλύπτει το γνωστικό πεδίο της Διατροφολογίας και της Κλινικής Διαιτολογίας BSc (Hons) Dietetics, καθώς και το πρώτο και μοναδικό στη χώρα μας μεταπτυχιακό πρόγραμμα Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Διαιτολογία MSc Advanced Dietetic Practice.  
 
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!