Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δίδακτρα ΙΕΚ ΑΛΦΑ: -40% στα νέα τμήματα Οκτωβρίου – Μη χάσεις την ευκαιρία να σπουδάσεις!

Δίδακτρα ΙΕΚ ΑΛΦΑ: -40% στα νέα τμήματα Οκτωβρίου – Μη χάσεις την ευκαιρία να σπουδάσεις!
Δίδακτρα ΙΕΚ ΑΛΦΑ: -40% στα νέα τμήματα Οκτωβρίου – Μη χάσεις την ευκαιρία να σπουδάσεις!

Είναι αλήθεια πως η γνώση στις μέρες μας, είτε σε επίπεδο ΙΕΚ, ή σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, είτε, είτε, είτε… στοιχίζει! Όπως αλήθεια είναι φυσικά – ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης, που επιδεινώθηκε λόγω των συνθηκών πανδημίας covid-19 – πως δεν έχουν όλες οι νέες και οι νέοι της χώρας μας την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν στον εαυτό τους όλα όσα φαντάζονται για μια ονειρεμένη φοιτητική ζωή…
Οι ανάγκες, ως γνωστόν, της φοιτητικής ζωής μακριά απ’ το πατρικό είναι πολλές: δίδακτρα, επίπλωση, ενοίκιο, ρεύμα, φαγητό, κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.! Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα, αφού λύσεις υπάρχουν!

Κι όταν μιλάμε για λύσεις, αναφερόμαστε σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς που αφουγκράζονται πραγματικά τις οικονομικές δυσκολίες της μέσης ελληνικής οικογένειας στην καθημερινότητά της και επιδοτούν τη φοίτηση. Παρέχουν προσιτά δίδακτρα ΙΕΚ, για ποιοτικές σπουδές σε περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας!

Σπουδές ΙΕΚ με επιδότηση διδάκτρων; Υπάρχει λύση: IEK ΑΛΦΑ!

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και πείρα στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη στηρίζει δυναμικά τη διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας, προσφέροντας 40% έκπτωση για εγγραφές στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Μαγειρική ή Ζαχαροπλαστική, Τουριστικά, Επαγγέλματα Υγείας, Πληροφορική, Προπονητική, Μηχανολογία & Τεχνικά Επαγγέλματα, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μουσική Τεχνολογία, Φυσικοθεραπεία, Αισθητική & Σχέδιο Μόδας, Δημοσιογραφία, Εργοθεραπεία, Παιδαγωγικά, και να κάνουν τα πρώτα βήματα προς την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, ξεκινώντας από το… ΑΛΦΑ!

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η θεωρητική και πρακτική κατάρτιση είναι βασισμένη στα πρότυπα και στις προδιαγραφές κορυφαίων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών φορέων, θέτοντας έτσι γερά θεμέλια για το επαγγελματικό μέλλον των σπουδαστών.

Ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό όραμα που «μεταφράζεται» σε μια μοναδική εμπειρία ποιοτικών σπουδών, που με τη σειρά τους δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για αμέτρητες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και επιτυχίας, και μάλιστα με επιδότηση διδάκτρων 40%!

Κλείσε τώρα θέση ΕΔΩ, εξασφάλισε μία από τις τελευταίες θέσεις με επιδότηση διδάκτρων για τις σπουδές σου και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2021:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!