Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Διεθνές Συνέδριο στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία (ISDF 2017) από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

MITROPOLITIKO-ISDF 2017_conference

 
Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και η SDIWC (Κοινωνία της Ψηφιακής Πληροφορίας και των Ασύρματων Επικοινωνιών) διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, το «Διεθνές Συνέδριο στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία (International Conference in Information Security and Digital Forensics-ISDF 2017)» στη Θεσσαλονίκη, από τις 8 έως και τις 10 Δεκεμβρίου 2017.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο «Μέγας Αλέξανδρος» επί της οδού Τσιμισκή 14 και όπως κάθε χρόνο θα φιλοξενήσει διεθνείς ομιλητές, καθώς και σειρά παράλληλων ειδικών συνεδριάσεων και workshops. Στη θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, επιστημονικά πεδία όπως:

  • Information Security and Digital Forensics
  • Information and DataManagement
  • Cybersecurity and Data Protection
  • Voice Technologies

 
Βασικοί keynote speakers του Συνεδρίου είναι οι:
►   Dr. Aloysius Edoh, Senior Computer Science/ Electrical Engineering Lecturer, University of East London

  • Ekaterina Pshehotskaya (Ph.D. linguistics), Product Development Manager at Yandex, Associate Professor, Moscow Polytechnic University
  • Evangelia Vagena, Δικηγόρος, IT & IP Law Expert και καθηγήτρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Information Security and Computer Forensics.

 
Δείτε εδώ το αναλυτικό Πρόγραμμα του συνεδρίου.
 
Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιστήμονες του κλάδου της Πληροφορικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και σε φοιτητές και αποφοίτους σχετικών επιστημών.
 
Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές στο www.isdf.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!