Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων – 5μηνο εξ' αποστάσεως πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων - 5μηνο εξ' αποστάσεως πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το εξ αποστάσεως Πρόγραμμα ‘’Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων’’ που προσφέρεται από το ELearning του Πανεπιστημίου Αθηνών αναλύει τη δομή μιας ναυτιλιακής επιχείρησης και περιγράφει τη δραστηριότητα και τις αρμοδιότητες του κάθε τμήματος ξεχωριστά. Η διαδικασία της ναύλωσης, οι τύποι των ναυλώσεων και των ναυλοσυμφώνων, ο υπολογισμός του ναύλου, η ασφάλεια πλοίου και φορτίου, η απώλεια και εγκατάλειψη πλοίου καθώς και οι οικονομικοί κύκλοι που διέπουν τη ναυτιλία και τέλος, η άντληση κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων είναι τα κύρια θέματα που αναλύονται.
Ο πρώτος βαθμολογικά εκπαιδευόμενος που θα ολοκληρώσει επιτυχώς το συγκεκριμένο Πρόγραμμα για τον τρέχοντα εκπαιδευτικό κύκλο (έναρξη μαθημάτων 26/5/2014) θα έχει απαλλαγή από τα δίδακτρα του Προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους μέσω του συνδέσμου  http://elearn.elke.uoa.gr/apply.html
Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης.
Η θαλάσσια επιφάνεια καλύπτει τα 4/5 της συνολικής επιφάνειας του πλανήτη. Ως εκ τούτου, οι θαλάσσιες μεταφορές εξυπηρετούν σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό των διεθνών μεταφορών ανθρώπων και εμπορευμάτων, λόγο της δυνατότητας μεταφοράς μεγάλου όγκου σε μακρινές αποστάσεις με χαμηλό κόστος. Το μέγεθος των αποστάσεων καθώς και η ιδιομορφία ορισμένων φορτίων οδήγησαν στη ναυπήγηση ειδικών πλοίων καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες τις ασφαλούς μεταφοράς του εκάστοτε φορτίου. Ωστόσο, οι ναυτιλιακές επιχειρήσεις, πέρα από την επιχειρηματική δραστηριότητα και την ασφαλή μεταφορά των φορτίων καλούνται εξίσου να μεριμνήσουν για την ασφάλεια του ανθρώπινου παράγοντα και του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Η Ελλάδα, η οποία παραδοσιακά κατέχει μια εξέχουσα θέση στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, συμμετέχει σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και συμβάσεις που αφορούν τις θαλάσσιες μεταφορές.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα
http://elearn.elke.uoa.gr/show_programs.php?catID=all&prID=353
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία  στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση : [email protected].
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων - 5μηνο εξ' αποστάσεως πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!